Zemljani tonovi, vatrena crvena, baby plava... Ivana Kovačić iz Manosa otkriva što ove jeseni nosimo na noktima

Porazgovarali smo s Ivanom Kovačić, vlasnicom popularnog zagrebačkog salona Manos, koja je za Divu otkrila najveće trendove na noktima u hladnoj sezoni pred nama
Vidi originalni članak

Od kalendarskog početka jeseni dijeli nas nešto više od tri tjedna, no o trendovima koje nam donosi hladna sezona već se priča. Osim modnih favorita, u fokusu je kosa, kao i manikure koje su najljepši dodatak svakoj kombinaciji te detalj koji ima moć nadopuniti i osvježiti i najjednostavnije modno izdanje. 

Što će se u sezoni pred nama nositi na noktima, ispričala nam je Ivana Kovačić iz omiljenog zagrebačkog salona Manos.

– Još uvijek ima dovoljno sunčanih dana pa smo svi i dalje u ljetnom raspoloženju. Još traje trend staklenog izgleda noktiju "donut glazed" kojeg je proslavila Hailey Bieber. Isto tako, vrlo su popularne "bright" nijanse koje naglašavaju preplanulu put – komentira Ivana i ističe kako smo svi u iščekivanju najvećih trendova za jesen u svijetu manikura.

– Očekujemo predivne jesenske nijanse smeđe, od svijetle cappuccino nijanse pa sve do dubokih, tamnosmeđih tonova. Nadahnuti s četiri elementa prirode, vatrom, vodom, zemljom i zrakom, njima ćemo i obilježiti jesen na noktima – najavljuje vlasnica Manosa i dodaje da će se svi zemljano-brončani tonovi istaknuti na svakoj puti, a mogu se kombinirati uz različite stajlinge.

– Pomalo neočekivano za jesen, ali bit će popularne baby pastelno plave nijanse, nadahnute elementima zraka i vode. Očekuje se i veliki povratak klasike crvene manikure u stilu devedesetih godina prošlog stoljeća, u žarko-vatrenom elementu – rekla je Ivana Kovačić za Divu. 

 

Ovakva se elegancija ne viđa svaki dan: Raskošna suknja prava je zvijezda odlične kombinacije

Svaki nas put oduševi svojim smislom za modu, a sad je pokazala još jednu kombinaciju za čistu modnu peticu

Krema iz ljekarne od 80-ak kuna koja štiti i obnavlja kožu, a hit je i u celebrity svijetu

Omiljeni pramenovi dobili su 'update': Rezultat je prirodan izgled te sjajna, osunčana kosa

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".