Želite promjenu, a nemate ideje? Frizer poznatih predlaže frizuru koja je efektna i jednostavna za održavanje

Efektna i jednostavna za održavanje, bob frizura odličan je odabir za novu sezonu
Vidi originalni članak

Još i prije nego je jesen službeno pokucala na vrata, frizeri iz najpopularnijih zagrebačkih salona otkrili su nam koje su hit jesenske frizure i boje kose. Kao i u nekoliko prethodnih sezona, i ove jeseni među frizurama prednjači bob koji je jednostavan za održavanje, a pruža wow-efekt.

Iz četiri zagrebačka salona otkrili su nam najpopularnije frizure i boje kose za jesenske i zimske dane pred nama

Stručnjaci su za Allure objasnili da je bob postao još popularniji nakon lockdowna jer su se mnogi zaželjeli šišanja i odlučili napraviti nešto drastičniju promjenu pa je upravo bob bio idealno rješenje. Bob je jedan od omiljenih odabira i stilistu Chrisu Appletonu koji ga ističe kao jedan od najvećih jesenskih trendova. Ovih je dana na svojem Instagram-profilu, koji je inače super inspiracija prije odlaska u frizerski salon, objavio throwback fotografiju Jennifer Lopez na kojem nosi super-ravan bob sa svjetlijim pramenovima, čime je dao naslutiti kako je takva frizura pravi hit. 

Ovakav sleek look postignut je i uporabom pegle za kosu, a plavi pramenovi odličan su odabir jer na lijep način uokviruju lice. Bob je jedinstven po tome što se može stilizirati na različite načine, kao i nositi na različitim dužinama, a možete mu dodati i šiške zahvaljujući kojima ćete baš uvijek izgledati kao da imate frizuru jer daju wow-efekt cijeloj frizuri. Fizer poznatih dama objavio je još jednu fotografiju Jennifer Lopez i napisao kako je upravo ta bob dužina - idealna!

Ako razmišljate o šišanju šiški, ovo su stvari koje biste trebali znati prije odluke!
Bob je opet hit jesenska frizura, a ova verzija posebno je trendi: Jednostavna je za održavanje, a izgleda jako cool
Postoji li razlika između jeftinih i skupih šampona za kosu?
Vrijeme je za promjenu: Pet klasičnih frizura koje baš nikad neće izaći iz mode
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".