Želite osunčani sjaj? Isprobajte ove bronzing kapi koje u potpunosti zaslužuju TikTok slavu koju su dobile

Neke formulacije također su prožete korisnim sastojcima za njegu kože, kao što su vitamin C, hijaluronska kiselina, glicerin i peptidi, što vašoj koži daje dodatnu hranu i hidrataciju tijekom dana.
Vidi originalni članak

Bronzing kapi možda nisu najočitiji proizvod koji možete dodati svojoj rutini njege kože, ali nećete požaliti ako to učinite. Uostalom, osunčani sjaj nikad nije loša ideja, pogotovo ljeti. A s obzirom na to da koža na našem licu najčešće ne potamni toliko kao na ostatku tijela, pošteno je reći da svatko može imati koristi od ovih kapi. Dakle, ako želite preplanuli ten koji izgleda kao da upravo došli s godišnjeg odmora, ovo je pravi izbor za vas.

Za razliku od proizvoda za samotamnjenje, tekući bronzeri djeluju slično kao proizvodi za šminkanje, što znači da ne ostavljaju mrlje na vašoj koži. Sve što rade jest dodavanje zasićenih pigmenta za brončanje poput željeznog oksida i tinjca koji se mogu izgraditi, lako se miješaju i sigurni su za vašu kožu, kako piše Glamour.

Neke formulacije također su prožete korisnim sastojcima za njegu kože, kao što su vitamin C, hijaluronska kiselina, glicerin i peptidi, što vašoj koži daje dodatnu hranu i hidrataciju tijekom dana. U danima kada vam se ne da nositi puder, jednostavno dodajte nekoliko kapi svojoj njezi kože, bilo to serum s hijaluronskom kiselinom ili vaša omiljena hidratantna krema, i dobit ćete savršeno preplanuli ten.

Ako niste sigurni koje bronzing kapi možete dodati svojoj beauty rutini, u nastavku vam donosimo četiri opcije koje su najpopularnije na društvenim mrežama, ali i omiljeni izbor među dermatolozima.

Drunk Elephant D-Bronzi Drops
Prožet djevičanskim uljima marule i sjemenki crnog ribiza bogatim omega masnim kiselinama, kao i vitaminom F (masnim kiselinama), ovaj proizvod ne samo da ima za cilj pružiti vam najdivniji sjaj, već i poduprijeti zdravu barijeru kože i zaštititi je od negativnih učinaka okoliša uzročnici stresa. Konzistencija seruma je savršena za miješanje s hidratantnom kremom ili nanošenje samog proizvoda. Daje koži savršenu ravnotežu pigmenta i svjetlucanja, bez mrlja ili podizanja s baze šminke. Otprilike jedina mana je visoka cijena, a mi smo ih pronašli na stranicama Cult Beauty gdje koštaju 31 euro.

Pai Skincare The Impossible Glow Bronzing Drops
Ako ste na tržištu za bronzing kapima koje djeluju kao hibrid šminke i njege kože, ne morate dalje tražiti, jer bi ove Pai bronzing kapi mogle biti vaš savršeni spoj. Prožet hijaluronskom kiselinom, vitaminom C i morskom algom, ovaj je proizvod napravljen da brine o potrebama vaše kože, istovremeno pružajući najljepši brončani sjaj. Laskava nijansa također će pristajati većini tonova kože. Lagana formula savršena je za miješanje u hidratantnu kremu, a pigment i sam djeluje iznenađujuće dobro. Cijena im je 21,40 eura na stranici Cult Beauty.

Tan-Luxe Super Gloss Illuminating Bronzing Drops
Još jedan kultni favorit, Tan-Luxe Super Gloss Illuminating Bronzing Drops jednostavno je morao doći na popis. S tekućom konzistencijom poput seruma, ove bronzing kapi savršene su ako volite sjajnu kožu s daškom osunčanog svjetlucanja. Najbolji dio? Formula također uključuje dodatnu zaštitu SPF30, hijaluronsku kiselinu, skvalan i eterično ulje za postizanje punašnog, blistavog i svježeg izgleda lica. Ove kapi pronašli smo na Cult Beauty stranici gdje su trenutno na sniženju te koštaju 32,48 eura.

Indeed Labs Nanobronze Bronzing Drops
Napravljene su bez ftalata, bez silikona, bez SLS-a. Formula bez mirisa, mineralnih ulja i okrutnosti, ove bronzajuće kapi iz Indeed Labsa trenutno vam daju brončani sjaj. Također sadrže prirodne antioksidanse iz izvora kao što su ekstrakt morske trave i ekstrakt sjemenki kakaovca, koji pomažu ovom toniranom serumu da zaštiti vašu kožu od štetnih svakodnevnih stresnih faktora. Pronašli smo ih na Amazonu, a koštaju 23,13 eura.

Ni Jennifer Lawrence nije odoljela prozirnom trendu: U crnoj haljini privukla pažnju na premijeri filma
Profesorici odlično pristaje spoj traperica i bodija: 'Ne volim klasiku, uvijek mora biti s nekim pomakom'
Baš savršeno za tople dane: Elegantna suknja i jednostavan top pristaju joj kao saliveni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".