Želite novu boju kose, ali ne i drastičnu promjenu? Isprobajte novi trend koji izgleda jako prirodno i efektno!

Ono na što treba pripaziti su nijanse koje se koriste - bitno je da budu tople, a s frizerom se posavjetujte oko toga hoćete li pramenove staviti preko cijele kose ili samo na vrhove.
Vidi originalni članak

Zasigurno znate onu situaciju kad imate termin u frizerskom salonu i znate da želite promjenu i novu boju kose, no istovremeno ne želite ništa predrastično - ako se i sami nalazite u takvoj dilemi, imamo super rješenje čiji je rezultat efektna i raskošna boja kose. Riječ je o novom trendu imena "tortoiseshell", odnosno doslovno preveden - boja kornjačevine

Prošle godine ovaj se trend pojavio u svijetu manikura, a sad se preselio i na kosu, gdje izgleda odlično! Riječ je o boji u kojoj se miješaju nijanse tamne čokolade, karamele, boja jantara i brončani tonovi, a sve je zaokruženo visokim sjajem koji pruža i wow-efekt. Ove je nijanse najbolje kombinirati u kosi balayage tehnikom, odnosno kombiniranjem svjetlijih i tamnijih tonova kako bi se postigao željeni efekt, piše Glamour

Ono na što treba pripaziti su nijanse koje se koriste - bitno je da budu tople, a s frizerom se posavjetujte oko toga hoćete li pramenove staviti preko cijele kose ili samo na vrhove. Za kraj, da biste postigli puno tortoiseshell efekt, važno je kosu održavati sjajnom i nakon izlaska iz frizerskom salona pa se opremite pravim proizvodima u kućnoj radinosti. 

Ova je boja kose pravo iznenađenje u 2020. godini: Poznate cure je obožavaju, a s njom ne možete proći nezamijećeno
Kako doma oprati kosu da barem približno ima efekt kao pri izlasku iz frizerskog salona?
Ako razmišljate o promjeni boje kose, isprobajte jednu od ove tri nijanse jer su apsolutni hit
Učestalost pranja, količina šampona i regeneratora... Evo zbog čega se kosa brzo masti i na što treba pripaziti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".