Želiš se osloboditi celulita? Djeluj kombinirano!

Uz ovakvu pomoć i podršku, uz pravilno pridržavanje i radost svaki put kada vidite rezultate, znamo da ćete ovaj put uspjeti!
Vidi originalni članak

Kako se uspješno boriti protiv celulita? Već ste probali sve i izgubili svu nadu? Znači li to da ste osuđene na neuspjeh u borbi s celulitom? Srećom, niste! Postoje druga kombinirajuća i efikasna rješenja koja vam mogu pomoći pri sagorijevanju masnih naslaga i do tri puta brže u odnosu na kreme koje ste do sada probale.

Samo operacija? Nije točno! Postoje bolja i dugoročnija rješenja za celulit!

Anticelulitna mezoterapija je tretman za osobe koje su već isprobale različite metode, ali bez uspjeha. Obavljaju ga isključivo medicinski kirurzi u kozmetičkim salonima. Tretman je efikasan, iako poprilično bolan, zato je kožu neophodno anestezirati. Koža se buši iglom na svakih par centimetara i ubrizgava se tvar koja hrani i jača stanice i istovremeno stimulira uklanjanje masti.

Ovo zvuči sjajno, i možda bi čak i razmislili o tome, da nije činjenice da jednostavno ne volite kirurške zahvate: loše podnosite ubod komarca, a kamoli višestruke ubode iglom. Osim toga, nije baš da si možete priuštiti ovako skup zahvat, koji k tomu zahtijeva i razna ponavljanja. Znači li to da ste osuđene na neuspjeh u borbi s celulitom? Srećom, niste! Postoje druga kombinirajuća i efikasna rješenja koja vam mogu pomoći pri sagorijevanju masnih naslaga i do tri puta brže u odnosu na kreme koje ste do sada probale.

Bezbolno, brzo i udobno!

Avon je kreirao proizvod inspiriran mezoterapijom: Solutions CelluBreak 5D anticelulitni losion za tijelo, koji smanjuje vidljivost čak i jako izraženog celulita i sprječava njegovo daljnje širenje. Primijetit ćeš promjenu već nakon 4 tjedna, što je čak i brže u odnosu na mezoterapijski tretman koji treba ponavljati 3 do 4 puta na svakih 10 do 14 dana. Losion sadrži koncentrirani Multiactive kompleks.

Masivan udar na celulit?

Upravo tako! Koristite masažer za tijelo kako bi pojačali efekte losiona i poboljšali elastičnost i čvrsoću kože. Masaža se takođe preporučuje i nakon operacije!

Vitak izgled za četiri tjedna

Ukoliko je vaš cilj ujedno i vitkije i oblikovano tijelo, kako bi ubrzale efekt isprobajte proizvod koji djeluje poput liposukcije. Avon Solutions Thermal Tone anticelulitni gel zagrijava kožu i ubrzava sagorijevanje masti, te tako osigurava vitkiji izgled, čvrsću kožu i smanjenje celulita. Gel sadrži napredni Thermaburn kompleks s l-karnitinom, sastojkom koji potiče metabolizam stanica. Avon Solutions Body Sculpt losion za učvršćivanje nadahnut je ultrazvukom: sadrži Colagen Boosting kompleks obogaćen kofeinom koji potiče proizvodnju kolagena i elastina te tako pomaže učvrstiti veze između slojeva kože. Uz intenzivnju njegu i hidrataciju, i vidljivo oblikuje tijelo.

Svaki dan vježbajte petnaest minuta!

Uštedjeli ste vrijeme i novac koristeći Avonove anticelulitne proizvode umjesto skupih kirurških tretmana. Odlično! Zato sada nemate izgovora i ne možetee propustiti 15-20 minuta intenzivne šetnje jednom dnevno, ili vježbanja u kući. S obzirom na to da je i minimalna doza vježbe efikasna, čak vas nećemo ni pokušati nagovarati na učlanjenje u neki fitness klub. Ukoliko to ipak želite – to je svakako sjajno i samo će pomoći! Sva fizička aktivnost učvršćuje i zadržava divne efekte ostvarene korištenjem losiona i gela.

Ishranom protiv celulita

Obrati tepažnju na ishranu. Provjerite jeste li u prehranu ubacili sastojke koji olakšavaju borbu s celulitom. Vaša ishrana treba biti bogata vitaminom C koji poboljšava čišćenje organizma, vlaknima – kao što su kruh od punog zrna, mahunarkama, brokolom sa lipoičnom kiselinom koja sprečava vezanje kolagena u koži, cikle sa likopenom koji stimulira cirkulaciju krvi i sprječava zadržavanje vode u organizmu. Dodajtee i prave vitaminske bombe, žumanjke i klice graha. Oni uključuju vitamin A, B, C, D, E, i K, kao i folnu kiselinu. Banane, bogat izvor kalija, stimuliraju cirkulaciju krvi, a šparoge i kurkume imaju sličnu funkciju, pa ih također vrijedi konzumirati.

I ne zaboravimo – redovan unos tekućine! Pravilna hidratacija pospješuje efikasnu borbu s celulitom.

Uz ovakvu pomoć i podršku, uz pravilno pridržavanje i radost svaki put kada vidite rezultate, znamo da ćete ovaj put uspjeti!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".