Zbog ovog starog, a i nepopularnog trika, Jennifer Lopez uvijek ima tako dobre nokte!

S obzirom na to smo je koristili u mlađim danima, gotovo smo i zaboravili da postoji ovakva vrsta manikure!
Vidi originalni članak

Sjećate li se umjetnih noktiju koji se zalijepe na prirodan nokat? I nama su negdje daleko u sjećanju s obzirom na činjenicu da je takva vrsta manikure pala u zaborav kad je došla era akrilnih noktiju, a nakon tog i omiljenog nam trajnog laka.  Mnoge su dame ovu tehniku isprobale u adolescentskim danima kad im nije bilo "dopušteno" ići na geliranje, a neke je rabe još i danas! Osoba za koju nikad nismo mislili da je poklonica ovakve manikure je Jennifer Lopez koja i za koncerte i za crveni tepih bira upravo - nokte na ljepljenje! 

Ipak, iako nam je, s jedne strane, ovakva vrsta manikure odbojna, s druge strane možemo vidjeti zašto Jennifer bira upravo nju. Naime, mogu vam uštedjeti vrijeme s obzirom na to da se mogu nalakirati prije nego ih stavite na nokte, a možete isprobati i različite varijante jer ćete biti precizniji u crtanju pa ćete ostvariti sve one ideje o kojima ste oduvijek maštale, no nije ih bilo spretno nacrtati. 

Također, ovo je odlična opcija onda kad se ne želite nešto dugotrajno, već želite nešto što možete jednostavno promijeniti. 

Kod apliciranja ovakvih umjetnih notkiju, treba pripaziti da izgledaju prirodno. Postavlja se pitanje kako to postići?

Prije svega, ne smije se pretjerivati, već treba izabrati veličina koja prirodno odgovara prstima i noktu. Nakon što odaberete pravu veličinu, potrebno je od njih napraviti oblik koji pristaje prstu te ih skratiti kako bi izgledali što prirodnije. Najveća tajna, ali i problem leži u ljepilu. Potrebno je odabrati kvalitetno ljepilo kako biste izbjegli odljepljivanje i ispadanje noktiju.

Pogledajte male trikove - što raditi, a što ne raditi s noktima

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".