Zbog kojih prehrambenih navika Gisele Bündchen izgleda tako senzacionalno?

Ovakav fantastičan izgled ipak zahtijeva neka odricanja...
Vidi originalni članak

U samo šest koraka možete doći do režima prehrana kakvog poštuje Gisele Bündchen - ne tvrdimo da ćete isključivo na taj način imati liniju poput njezine, no uz redovitu tjelovježbu, sasvim je sigurno da ste na odličnom putu! 

Doručak pun vitamina

Kako drugačije započeti dan nego  vitaminima. Osim što je njezin doručak pun voća i povrća, svako jutro pije i mlaku vodu s limunom, recept koji nam je svima poznat. 

Dovoljna količina voća i povrća

Osim u sokovima, Gisele voće priprema na pladnjevima na kojima kombinira različtie vrste voća u manjim količinama kako bi se u tijelo unijelo što više vitamina. Većinu sastojaka nalazi upravo u svom vlastitom organskom povrtnom vrtu. 

Nutritivno bogata prehrana

Osamdeset posto obiteljske prehrane sastavljeno je od organskog povrća i cjelovitih žitarica. Proizvodi poput bijelog šećera i bijelog brašna zabranjeni su u njihovoj kuhinji, a od namirnica najviše koriste smeđu rižu, kvinoju, grah, brokulu, ciklu, slatki krumpir...

Sezonska detoksikacija

Detoksikaciju ne radi poput većine, samo nakon blagdana, već je prakticira mnogo češće. Osim što njome poboljšava svoj imunološki sustav, odlična je za odmaranje uma i tijela.

Crveno meso u umjerenim količinama

Gisele kaže kako crveno meso jedu rijetko, tek jednom mjesečno, a umjesto toga, povećali su unos žitarica, ribe i piletine. 

Rana večera

Gisele savjetuje večeranje između 17:30 i 18 sati jer time tijelo ima dovoljno vremena kako bi preradilo sve ono što ste unijeli u organizam pa se tijekom noći može odmarati. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".