Zašto za ovo nismo znali ranije? Super TikTok trik za nanošenje korektora koji pruža 'face-lift' efekt

TikTokerica je društvene mreže osvojila jednostavnim, ali učinkovitim trikom u kojem se korektor nanosi na poseban način, a rezultat je genijalan
Vidi originalni članak

Korektor je jedan od onih beauty proizvoda koji je neizostavan dio u svakodnevnoj rutini. Savršeno prekriva tamne podočnjake, kao i nepravilnosti na licu, a u trenutku pruža i svježiji izgled. Slažemo se, pronalazak savršenog korektora nije najjednostavniji zadatak jer, osim što treba pogoditi savršenu nijansu, bitno je pripaziti da se ne stvaraju grudice, da nema cakey efekta, kao i da korektor ne isušuje lice. Ako ste i same u potrazi za novim korektorom, možete isprobati jedan koji je pravi hit na društvenim mrežama, a u drogerijama košta svega pedesetak kuna:

Jeste li isprobali korektor za kojeg kažu da savršeno prekriva podočnjake i nepravilnosti, a košta svega pedesetak kuna?

Ako ste mislili da je posao gotov s kupnjom idealnog korektora, TikTokerica koja se nalazi iza nadimka @maghaess potpuno će vas razuvjeriti. Ona je, naime, ovih dana pokazala beauty trik za kojeg se pitamo zašto ga nismo znali ranije. Megha Singh pokazala je kako nanijeti korektor, a da lice pritom dobije svježiji izgled i, kako kaže u videu, face-lift efekt. 

Na videu se vidi kako korektor stavlja na točno određene dijelove lica, primjerice ispod očiju i pored usta, a zatim ga povlači prema gore, sve kako bi postigla željeni efekt. Nakon "blendanja" pomoću blendara, pokazala je razliku između lijeve i desne strane lica, koja je uistinu vidljiva. 

Kako nanijeti korektor da ima face-lift efekt na lice, pogledajte u videu:

Izdvojili smo parfeme koji podižu raspoloženje, a mogu biti super dar za Valentinovo

Zara Fleur D'Oranger Tom Ford Sole di Positano Eau de Parfum Tiffany & Co. Eau de Parfum Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning Eau de Toilette Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Eau De Parfum Jo Malone London Basil & Neroli Cologne Hermès Twilly d'Hermès Eau de Parfum Guerlain Aqua Allegoria Passiflora Eau de Toilette Escentric Molecules Molecule 01 Elizabeth Arden Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau de Toilette Diptyque Essences Insensées Byredo Sundazed Eau de Parfum

Ovakve čizme na zagrebačkoj špici još nismo vidjeli! Domaćoj dizajnerici pristaju genijalno
Kad stjuardese iz potpetica uskoče u tenisice: 'Ljudima se sviđa kako nam stoje uniforme, a nama je draži casual stil'

U salonu jedne od najljepših Hrvatica od sada možete isprobati jedan od najvećih trendova u kosi
Magistra kineziologije u odličnom bakinom kaputu starom 40 godina: 'Nakon bake, nosila ga je mama, a sad sam ja na redu'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".