Zašto su žene na Mediteranu tako lijepe?

Otkrijte tajnu mediteranske ljepote
Vidi originalni članak

Lijepa, glatka i hidratizirana koža želja je svakog od nas, a ona može biti jedino rezultat svakodnevne brige oko tijela. U tome nam pomaže i Melem, a ta će njega biti još posebnija s tri nova proizvoda obogaćena esencijalnim uljima. Riječ je o simbolima mediteranskog područja: kadulji, ružmarinu i lavandi, a svaki od sastojaka ima blagotvoran učinak na kožu.

Osim što je poznata po svojem osvježavajućem mirisu, kadulja će kožu učiniti elastičnijom i hidratiziranijom, ali i štititi je od neugodnih posljedica znojenja. Uz antivirusno i antifungicidno djelovanje, esencijalno ulje kadulje u kombinaciji s Melemom savršeno njeguje vašu kožu.

Umor i njegov utjecaj na kožu dobro nam je poznat, a zahvaljujući Melemu obogaćenom uljima ružmarina, ona će se regenerirati te razbuditi. Melem s ružmarinom idealan je za jutarnju njegu kože ili poticanje periferne cirkulacije putem masaže.

Jedna od najvoljenijih mediteranskih biljki je lavanda, a njezino esencijalno ulje mnogima je omiljeno jer istovremeno opušta i regenerira kožu. Osim savršenog učinka na kožu, koja nakon njege Melemom s lavandom postaje elastična, blistava i mirisna, adut ovog Melema je i taj što ima afrodizijačka svojstva.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".