Zašto su svi oduševljeni The Ordinary proizvodima? Oni uopće nisu tako "obični"

Abnormalna beauty kompanija, tako sami sebe nazivaju u tvrtci DECIEM, koju je osnovao Brandon Truaxe.
Vidi originalni članak

Odrekao se one titule CEO što se potpuno uklapa u cijeli kaos koji vlada u ovoj kompaniji, a tako dobro rade. Za njihove The Ordinary proizvode vjerojatno ste čuli barem u posljednje vrijeme, jer društvene mreže su pune hvale, a mi smo pitali i obične cure da nam ispričaju malo o svom iskustvu s njihovim proizvodima. 
The Ordinary su revolucionarni utoliko što nude stvarno dobre proizvode s kvalitetnim sastojcima po cijenama koje su gotovo svima prihvatljive jer gotovo svi proizvodi su oko 10-ak eura. Mnoge beauty blogerice u svojim su osvrtima napisale kako su njihovi proizvodi s retinolom najjeftiniji na tržištu, a toliko učinkoviti. U ovom trenutku najtraženija i najomiljenija kozmetička marka. Stalno razvijajuća kolekcija nudi inovativne i učinkovite proizvode s naprednim formulama i tehnologijama, a ujedno postavlja i nova mjerila u cjenovnoj politici, kaže i hrvatski webshop Superskin.hr koji je jedino mjesto kod nas gdje možete nabaviti njihove prozvode. Marka je bila napravljena s namjerom proslavljanja integriteta u svojem najskromnijem i istinskom obliku. The Ordinary proizvodi ne sadrže parabene, sulfate, mineralna ulja, životinjske masnoće, formaldehide, živo srebro i oksibenzon, a proizvodi nisu testirani na životinjama. 

Mnoge dame The Ordinary kupuju na ASOS-u. (Da, da, nije stvoren samo za kupovanje ultrajeftinih cipela na sniženju i haljina iz snova.) No, puno ćete bolje o proizvodima moći pročitati na našem domaćem "sajtu". 

Čak je i Kim Kardashian otkrila kako koristi njihov proizvod Granactive Retinoid Emulsion 2% koji možete nabaviti za 90 kuna. Formula sadrži dvije vrste aktivnih retinoida posljednje generacije u kombiniranoj 2-postotnoj koncentraciji po težini - Solubilized Hydroxypinacolone Retinoate - visoko napredni oblik retinoida te stabilan oblik čistoga retinola u proaktivnom kapsulskom sustavu, koji podupire dostavu i učinak sastojka Solubilized Hydroxypinacolone Retinoate. 
Ako vam ove riječi ništa ne znače, dobra je stvar što su proizvodi doista vrlo prihvatljive cijene pa možete isprobati i nekoliko različitih, dok ne pronađete onaj za sebe. Naša kolumnistica Nana Nadarević u posljednje je vrijeme primijetila da ju mnoge pratiteljice na Instagramu ispituju baš o The Ordinary proizvodima, pa cijelu seriju storyja posvetila baš ovoj temi. Njen omiljeni proizvod je biljno ulje 100% Palnt-Derived Squalane. 

- Ovo je za hidrataciju Stavlja se prije kreme. Bogato je, uljno, ali ne masti. Testirajte ga prvo navečer pa vidite kako vam se ponaša na koži - napisala je Nana koja svoje naručuje s ASOS-a. 

Pitali smo i naše čitateljice zašto baš The Ordinary?

- Zato što im je web super i sve lijepo piše - svaki sastojak možeš provjeriti i znaš čemu služi. Do sada nisam probala ništa što mi nije valjalo, a moja koža je izrazito ćudljiva i reagira na "random" stvari. Na stranu same funkcionalnosti, The Ordinary pakiranja su super i shipping s Deciema funkcionira odlično. Cjenovno su prihvatljivi apsolutno svima, a za razliku od ostalih internet senzacija, The Ordinary zaista daje dobre rezultate - ispričala nam je 28-godišnja Sara. 

- Apsolutno sam zaljubljena u Buffet. Dakle, koristim ga već neko vrijeme i svim prijateljicama sam ga preporučila. Naravno, sve ovisi od kože do kože, ali zaista se sve može isprobati jer nećete "pljunuti" brdo love za jedan proizvod koji vam ne valja. Ma, The Ordinary je super - kaže nam Mateja (30). 

Marie Claire ovaj je serum nazvao čudotvornim, a Internet se slaže, pa možete pročitati kako je baš Buffet njihov najpopularniji proizvod. Stoji 120 kuna. Formula kombinira cjelovit spektar tehnologije za ciljanje višestrukih znakova starenja - i to odjednom, zato se i naziva "buffetom" jer dobivate od svega po malo! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".