Zašto naše poznate dame odrađuju svoje tretmane baš kod Ive? Upoznajte sve prednosti mezoterapije i Lycon depilacije

Ivinim rukama prepuštaju se mnoge slavne Hrvatice koje bez iznimke kući odlaze ljepše i zdravije kože. Jedna od poznatih hrvatica koja obožava Lycon metodu je i Sonja Kovač koja za Lycon kaže da je pravo otkriće i da ne može zamisliti više niti jednu drugu metodu
Vidi originalni članak

Iako nam je pandemija okrenula živote naopačke, održavanje zdrave i čiste kože je sve važnije velikom broju žena, pa tako i Zagrepčankama koje svoju njeguju u Revive Beauty studiju. Uoči sedmog rođendana salona, svestranu kozmetičarku i poduzetnicu Ivu Nenadić upitali smo koji su tretmani najtraženiji, a što je u svijetu ljepote trenutno out.

- Trendovi se u današnje vrijeme mijenjaju sve češće, pa su tako tretmani poput filera i botoxa već neko vrijeme u padu - sve više žena shvaća kako je preventivna njega i održavanje zdrave kože bolja i dugotrajnija investicija u svoju ljepotu i zdravlje. Kod nas su svi tretmani izrazito individualni, no generalno su u porastu sve vrste kemijskih pilinga i mezoterapije. To su tretmani koji djeluju na srednji sloj kože, pružaju dubinsku eksfolijaciju, odstranjuju odumrle stanice te potiču kožu na obnovu i daju joj novi, zdravi sjaj - kaže naša stručna sugovornica.

Ispričala nam je i zašto njeni klijenti s tretmana uvijek odlaze napunjenih baterija, opušteni i zadovoljni.

- Za Revive tim je briga za svakog od naših klijenata uvijek na prvom mjestu, a naš studio mjesto je na kojem ćete se uvijek osjećati dobrodošlo. Klijentice najčešće hvale naš ambijent, higijenu i ugodnu atmosferu, a osobno mi je izrazito važno potpuno se posvetiti svakom klijentu, pa tako kod nas svatko dolazi na red prema dogovorenom terminu, nema čekanja niti obrađivanja više klijenata u isto vrijeme - kaže.

Mnogim stalnim klijenticama koje vole doći na tretman i obaviti šoping u jednom mahu je veliki plus i blizina šoping centra, a zanimljiva je činjenica i da posljednjih godina raste broj muškaraca koji se odlučuju za tretmane u ovom beauty salonu.

- Depilacija premium Lycon voskom poznata je kao najbezbolnija i najpreciznija metoda uklanjanja dlačica. Tretman je savršen i za najosjetljivije tipove kože jer vosak ima nisku temperaturu djelovanja i izrazito je nježan - napravljen je od najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova s dodanim aromaterapeutskim sastojcima, pa je cijeli tretman jedno ugodno iskustvo čak i kada se radi o najosjetljivijim dijelovima tijela. Iako su ove brojne prednosti instantno pridobile žene koje redovito dolaze na depilacije, posljednjih godina nas posjećuje i sve veći broj muškaraca - posebno sportaši koji zbog posla najčešće uklanjaju dlačice s leđa, prsa i nogu.

Ivinim rukama prepuštaju se mnoge slavne Hrvatice koje bez iznimke kući odlaze ljepše i zdravije kože. Jedna od poznatih hrvatica koja obožava Lycon metodu je i Sonja Kovač koja za Lycon kaže da je pravo otkriće i da ne može zamisliti više niti jednu drugu metodu, a posebno naglašava kako je probala Lycon i na drugim mjestima, pa i u Los Angelesu i Las Vegasu, ali da nitko nema takvo iskustvo i ruku kaoIva.

Iva nam otkriva kako svoj posao ipak najviše voli kada joj stignu poruke sretnih klijentica koje nakon tretmana uživaju u zdravoj i sjajnoj koži.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".