Zašto ih uopće netko nosi? Želimo da ovi beauty trendovi izađu iz mode!

Ponekad se pitamo kako su uopće i postali hit!
Vidi originalni članak

Svaka sezona donosi neke nove trendove... Neki od njih su nosivi u svakodnevnim situacijama, a neki su namijenjeni modnim revijama, eventualno društvenim mrežama. Međutim, neke dame trendove shvate doslovno pa ih prakticiraju u svakodnevnom životu, a to izgleda, u najmanju ruku, neprirodno...

Instagramske obrve

Znate li one obrve koje izgledaju kao da su naljepljene na lice? Naravno da da, društvene mreže bile su prepune fotografije istih. Međutim, lako za društvene mreže, u stvarnom životu ovo izgleda uistinu neprirodno stoga olovku koristite isključivo za popunjavanje praznina! 

via GIPHY

Pretjerano konturiranje lica

Konturiranje je odlično, međutim, najčešće samo onda kad ga radi profesionalac. Igra sjenčanja je zabavna, međutim ona nije za svakodnevne prilike pa taj izgled po uzoru na Kim Kardashian radije prepustite profesionalcima!

via GIPHY

Kičasti nokti

Perje, šljokice, božićni motivi, životinje... U manikuri nema čega se nismo nagledali, no uvijek nam se najdraže vratiti klasičnoj manikuri s eventualno dvije boje. Priznajte, nema ljepšeg od jednobojnih noktiju i prirodnog frencha!

Umjetne trepavice

Posljednjih nekoliko sezona nadogradnja trepavica veliki je hit i priznajemo da nam olakšava svakodnevnu beauty rutinu, no mnoge dame u tome pretjeruju pa izgledaju kao da na očima imaju zavjesu, a ne trepavice. Osim što izgledaju neprirodno, djeluju i jako neukusno te je klasična maskara UVIJEK bolji izbor! 

via GIPHY

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".