Zaštita svih boja

Svi želimo prekrasan ten – bljeđi, aristokratski ili egzotično preplanuli. Upravo zato kreme sa zaštitnim faktorom treba prilagoditi svojim potrebama i željama.
Vidi originalni članak

U jednom ćemo se složiti – jedva čekamo godišnji odmor i sve njegove blagodati. Međutim, neki žele održati svijetlu put, neki žele dodati malo "topline" tenu, dok treći žele potamnjeti što je moguće više.

Ovisno o tome kojoj kategoriji pripadate, izaberite kremu, ulje ili pekmez za sunčanje sa zaštitnim faktorom. Imate li osjetljivu kožu lica, birajte proizvod za njegu lica s visokim zaštitnim faktorom, a želite li zadržati svijetlu put, birajte faktor 50+ i svakako izbjegavajte sunce.

Volite li provoditi vrijeme u moru, izaberite vodootpornu formulu sa zaštitnim faktorom 30+, a ako volite zaštitu koja se brzo upija i suši, svakako se odlučite za prozračne formule u spreju.

Na kraju krajeva, želite li bombastičnu preplanulost, birajte ulja i pekmeze za tijelo s česticama za ubrzano tamnjenje. Oni čes-to dolaze bez zaštitnog faktora, no tržište sada nudi i opcije sa zaštitom, a njih je svakako pametnije odabrati. 

1. FLUID ZA LICE Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50, 315 kn, Kiehl's (Kiehl's)

 2. ULJE Tanning Oil High Protection SPF 30, 175 kn, Nuxe (U ljekarni)

3. ULJEProtect & Bronze Tan Activating Protecting Oil SPF 30, 199,90 kn, Nivea (DM)

4. MLIJEKO U SPREJU Protect & Refresh Cooling Sun Mist SPF 30, 199,90 kn, Nivea (DM)

5. MLIJE-KO Sun+ Pure & Sensitive Moisturising Sun Lotion SPF 50, 77 kn, AVON (AVON)

6. FLUIDFluide Solaire Wet or Dry Skin SPF 30, 231 kn, Biotherm (Douglas)

7. PEKMEZ SunTane pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10, 89,90 kn, Olival (DM)

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".