Zarkoperfume - miris kojeg obožavaju Hrvatice

Jedan od najpopularnijih brendova niche parfema opet nadahnjuje jedinstvenim mirisom i intenzitetom
Vidi originalni članak

ZARKOPERFUME je danski brand niche parfema, a ono što ga čini tako jedinstvenim i inovativnim jest revolucionarna priprema parfema i osobni miris koji molekule razvijaju na svakoj koži. Jedan od najpoželjnijih brendova današnjice ima svoju dugogodišnju priču i razloge zašto su njihovi mirisi tako posebni i jedinstveni.

Cijela priča ovih poželjnih parfema počinje u laboratoriju ŽARKA AHLMANN PAVLOVA gdje izrađuje doista posebne, originalne parfeme nesputane konvencijama uvriježenog sastavljanja parfema.

Ovi parfemi pričaju priču o tisućama isprepletenih elemenata - koji su ključni za parfeme i akorde parfema od početka vremena. Riječ je o poštovanju tradicije, ali i gledanju u budućnost. O usuđivanju preispitivanja bilo čega i redefiniranju onoga što znači nositi parfemsku vodu.

Parfemi su sastavljeni od (najčišćih dijelova) prirodnih molekula koje su, za razliku od mnogih tradicionalnih alkoholnih parfema, uglavnom očuvane u vodi. Za razliku od tradicionalnih parfema, mirisi ZARKOPERFUME ne sadrže mješavinu eteričnih ulja i alkohola nego prirodne, čiste molekule i vodu. Miješane s alkoholom, prirodne molekule će ispariti. Voda, s druge strane, čuva prirodnu molekulu u bočici i jača njezin intenzitet. Dodavanjem vode, miris ZARKOPERFUME-a nije prisutan samo na koži dugo vremena, nego i u istom intenzitetu.

ZARKOPERFUME sjedinjuje pravu količinu vode s pravom težinom molekula kako bi postigao snagu mirisa koju ima na umu. Molekule reagiraju na toplinu i auru kože i rastapaju se zajedno, stvarajući osobni miris. Mirise nose dame i gospoda, a muška ili ženska koža određuje razvoj mirisa. Svi mirisi su ručno izrađeni.

The Muse Eau de Parfum Parfemska voda

The Muse tj. Muza nadahnjuje svojim karakterom, karizmom i osobnim dodirom, isto kao što je aura svake muze definirana snagom i osobnošću. The Muse nema note podijeljene na gornje note, srednje note ili bazne note jer ga se karakterizira čistim, nevinim i toplim.

Glavna ideja parfema je ne odustati od ženskih tajni — već dijeliti pravu čistu ljubav, stoga nijedna nota neće biti opisana kao vodeća u The Muse parfemskoj vodi. The Muse je spoj koji vam pruža istinski osjećaj božice i istovremeno savršen osjećaj slobode i individualnosti. Kao i u svim ZARKOPERFUME mirisima klasične note parfema nisu prepoznatljive nosu upravo zato što molekule iz mirisa reagiraju samo na toplinu kože i rastapaju se stvarajući osobni miris, što znači da parfem pošprican u prostoru neće ostaviti mirisne tragove. Do aktivacije mirisa dolazi isključivo stavljanjem na kožu te će zbog istog parfem na svakoj osobi drugačije mirisati i zbog toga je jedinstven.

Zarkoperfume The Muse možete pronaći u odabranim Douglas parfumerijama i na douglas.hr.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".