Započnite s pripremama za ljeto na vrijeme!

FOTO: PR / Poliklinika Bagatin FOTO: PR / Poliklinika Bagatin FOTO: PR / Poliklinika Bagatin FOTO: PR / Poliklinika Bagatin
U trenutku kada niti dijete niti vježbanje ne pomažu ukloniti tvrdokorne masne naslage i celulit na koji je većina nas žena osuđeno, počinjemo razmišljati o tretmanima koji bi nam pomogli i intenzivno pretraživati Internet za onim pravim.
Vidi originalni članak

Što nam je važno? Da je tretman siguran, bezbolan i učinkovit. Malo je tretmana u Hrvatskoj koji posjeduju certifikate sigurnosti i koji vam mogu pomoći da se dugotrajno riješite estetskih pošasti kao što su celulit i lokalizirane masne naslage. U Centru za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin možete pronaći zaista dva najbolja, klinički dokazana tretmana koji ne samo da će vam ekspresno skidati centimetre s trbuha, bokova i ruku, već će vam poslužiti i kao „triger“ za zdraviji život. 

Novitet – najnovija generacija Med Contour tretmana
Poliklinika Bagatin prva je u svijetu predstavila najnoviju generaciju uređaja Med ContourMultipower koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita i zatezanja kože lica i tijela.Inovativni Med ContourMultipower posjeduje 4 aplikatora: za uklanjanje masnih naslaga i razbijanje celulita “Bodyshape”, za zatezanje i učvršćivanje kože “Bodyshape&tight”, za limfnu drenažu i poseban aplikator za tretiranje kože lica “Face lifting”. Novi aplikator  “Bodyshape” odlikuje se većim ultrazvučnim sondama i osebujnim oblikom pomoću kojeg se vrlo jednostavno može djelovati u “borbi” protiv lokaliziranih masnih nakupina. Ovaj tretman djeluje na uzroke - razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna - što je osnova u uklanjanju celulita.

Zerona hladni laser
Zerona je prvi neinvazivni hladni laser za oblikovanje tijela koji uklanja tvrdokorno masno tkivo i smanjuje obujam tretiranog područja bez negativnih nuspojava. Mnogobrojna klinička istraživanja su dokazala učinkovitost Zerona lasera na oblikovanje tijela i jedini je tretman koji posjeduje FDA odobrenje za smanjenje masnih stanica i celulita. Tretman je idealan za osobe koje imaju višak masnih naslaga na pojedinim dijelovima tijela jer dubinski razbija masne stanice, što na kraju rezultira i vidnim smanjenjem celulita.
Za najbolje rezultate potrebno je 6 ili više tretmana, a rezultate ćete primijetiti već nakon drugog dolaska. Zerona je ekspresno rješenje, što znači da u samo nekoliko tjedana možete uskočiti u manji konfekcijski broj.

VenusLegacy multipolarna radiofrekvencija
VenusLegacy tretman koristi 4D tehnologiju, kombinirajući multipolarnu radiofrekvenciju, pulsirajuća elektromagnetska polja, VariPulse te RealTimeThermalFeedback tehnologiju. Tretman je idealan za zatezanje kože tijela, uklanjanje celulita, kao i za ublažavanje strija. Zbog učinaka ovih naprednih tehnologija ovaj tretman omogućuje i brzi gubitak centimetara u obujmu, što ga zaista čini jedinstvenim. Njegovu učinkovitost dokazuju brojna klinička istraživanja, kao i FDA odobrenje za uklanjanje celulita i zatezanje kože.

Jedinstveni koncept Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin pruža učinkovita rješenja koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.Stoga, bilo da želite glatku kožu bez celulita, gubitak centimetara u obujmu ili samo zategnuti kožu, Poliklinika Bagatin ima rješenje za sve navedene problematike.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".