Započnite godinu novim izgledom: Izaberite frizuru koja izgleda elegantno, a ne traži puno stiliziranja

Unatoč vrhunskom sjajnom završetku, talijanski bob je nevjerojatno lakši za oblikovanje i pirstaje svima
Vidi originalni članak

Nova frizura preuzela je društvene mreže, a nastavak je prošle godine kada su bob frizure vladale beauty svijetom. Riječ je o takozvanom talijanskom bobu koji je mješavina britanskog boba (isprekidane, kratko ošišane frizure u stilu Lady Diane) i francuskog boba (razbarušene frizure dužine do jagodične kosti).

Talijanski bob ima punu, voluminoznu teksturu po čemu su poznate i talijanske filme glumice i fashionistice, poput Monice Bellucci. U osnovi, ima isprekidane krajave, dovoljno je dugačak da se može vezati u rep, a opet dovoljno kratak da privlači pažnju. Krupni vrhovi i minimalni, suptilni slojevi dodaju kosi raskošnu težinu kako bi se činila gušćom, punijom i voluminoznijom. y

Bez obzira na teksturu kose, dob ili volumen kose, talijasnki bob pristaje svima, Možete se inspirirati blagim glamurom i volumenom koje su ikone 60-ih imale u svojoj frizuri, poput Barbare Bouchet, Jane Birkin, Goldie Hawn, Francoisa Hardyja i Marshe Hunt.

No nisu samo poznate osobe iz 60-ih ljubitelji ove frizure. Mnoge slavne osobe današnjice, poput manekenke Kaie Gerber, povećale su popularnost ove frizure, mijenjajući buntovničke frizure za dašak nježnog glamura s lijepo njegovanom, svježe ošišanom kosom. Trik je u tome da ne pretjerate sa stiliziranjem i ostavite oblik da blista bez očitog truda.

To znači da je, unatoč vrhunskom sjajnom završetku, talijanski bob nevjerojatno lakši za oblikovanje. Ljepota ove frizure je njena svestranost. Težina dopušta onaj pariški osjećaj sušenja na zraku kada izgled ostane prirodan, ali možete proći kroz njega četkom za naklon klasičnom glamuru 60-ih. 

Crnu kombinaciju kraljica Letizia odlično je 'razbila' sakoom od tvida upečatljive crvene boje
Kožne hlače, najtopliji kaputić i hit model torbe: Zgodna dama stvarno zna kako ukrasti pozornost na špici!
Kakva genijalna kombinacija stajliš odvjetnice: Savršena je za dane kada želite ležernost, a istovremeno izgledati chic
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".