Započnite dan pun energije!

Prirodna kozmetika Le Couvent des Minimes nastavlja bogatu tradiciju ljekovitih recepata koje su pripremale Sestre Franjevke Marijine misionarke od pažljivo odabranih biljaka.
Vidi originalni članak

Le Couvent des Minimes predstavlja kolonjske vodice koje će vas hipnotizirati svojim neodoljivim mirisima. Pronađite vaš najdraži miris, a praktično putno pakiranje idealno je za ljetna putovanja i vašu kozmetičku torbicu.

Započnite vaš dan puni pozitivne energije! Le Couvent des Minimes vam predlaže proizvode za tuširanje od kojih je vaša koža prekrasno čista, mirisna, njegovana i revitalizirana. Otkrijte Eau Aimable, Eau du Cloître, Eau des Mâtines, Eau des Minimes i Eau Sereine gelove i uživajte u mirisnom ritualu tuširanja!

Prirodna kozmetika Le Couvent des Minimes nastavlja bogatu tradiciju ljekovitih recepata koje su pripremale Sestre Franjevke Marijine misionarke od pažljivo odabranih biljaka. Sestrama je glavna misao vodilja bila isključivo dobrota te su se velikodušno brinule za starije, osobe s invaliditetom, beskućnike i siromašne.Danas su Sestre Franjevke Marijine misionarke aktivne u više od 80 zemalja diljem svijeta te i dalje brinu za potrebite. Le Couvent des Minimes s najvećim veseljem i ponosom podupire humanitarne projekte za podršku djeci i zdravstvenoj njezi, donirajući 1% od godišnjeg prihoda* u Indiji, Brazilu i Vijetnamu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".