Zahvaljujući hit seriji i Tik-Toku, trenutačno najpopularniju frizuru svi možemo napraviti kod kuće!

Lik Raquel Murillo inspirirao je popularnu frizuru koja je u kratkom roku postala veliki hit
Vidi originalni članak

Jedna od stvari koja je mnoge zabavljala u karanteni bila je i serija La Casa de Papel, a na spomen lika Raquel Murillo, odnosno Lisbon, mnogi će se odmah sjetiti i njezine jednostavne i praktične frizure koju je slagala svaki put prije neke bitne akcije. Frizura je sad postala pravi hit zahvaljujući TikToku, a feed ove društvene mreže prepun je videa u kojima žene dugačku kosu slažu uz punđu tek pomoću - olovke.

Kako piše Allure, frizura se ne treba nužno kopirati pomoću olovke, već će poslužiti i razni štapići i ukosnice kako bi se napravila tzv. pencil bun, odnosno pencil punđa. Također, korisnice na TikToku su otkrile kako se, ako je kosa još pomalo vlažna, na ovaj način mogu postići prekrasni valovi u kosi.

U galeriji donosimo još super ideja za frizure koje su praktične za svaki dan

FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @leoniehanne FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @leoniehanne

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".