Zagrebački tattoo studio daruje besplatno kozmetičko tetoviranje ženama kojima su odstranjene bradavice

Sve žene kojima su odstranjene bradavice u borbi protiv raka dojke, mogu doći u studio Octopus na besplatno kozmetičko tetoviranje.
Vidi originalni članak

Na Instagramskom profilu tattoo & piercing studija Octopus ovih smo dana vidjeli hvalevrijednu akciju koja traje od listopada. Naime, Octopus ima ongoing akciju u kojoj daruju besplatno kozmetičko tetoviranje svim ženama koje su u borbi protiv raka dojke odstranjene bradavice. 

Odaziv je dobar, ali svakako trebamo i želimo još promovirati akciju. Tretman izgleda tako da osoba dođe do salona na prvi sastanak da se vidi tkivo i da se vidi što se može napraviti jer nije svaki slučaj isti. Unaprijed svakome kažemo kakav će biti cjelokupan proces tako da osoba bude svjesna što očekivati i kakav će biti rezultat. Tetoviranje u prosjeku traje 1 do 2 sata za jednu bradavicu, odnosno 3 do 4 sata za obje bradavice i malo boli, ali stvarno nije ništa strašno, rekli su iz Octopusa. 

Studiju Octopus ovo nije prva takva akcija:

U srpnju uvijek imamo akcije za piercing koje vrijede za sve srednjoškolce koji imaju dobre ocjene, a tijekom cijele godine imamo akcije kojima prikupljamo novce za napuštene životinje u azilima.

Akcija korektivnog tetoviranja za žene kojima su uklonjene bradavicce u procesu mastektomije traje tijekom cijele godine, a napomenuli su kako ožiljak treba biti dovoljno star te različiti tipovi kože i ožiljaka utječu i na finalni izgled tetovaže.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".