Zagrebačka frizerka i vlasnica salona otkriva koje će frizure biti najpopularnije među mladenkama ove godine

Vlasnica popularnog zagrebačkog salona Fabula de Forma, otkrila je koje će frizure biti najpopularnije među mladenkama ove godine.
Vidi originalni članak

Nova godina je počela, a s njom je počela i nova sezona vjenčanja. Iako uvijek postoji klasika kod izbor vjenčanice i frizura za vjenčanje, mnoge mladenke ipak se odlučuju za trendovske komade. U svijetu vjenčanja trendovi se često mijenjaju, tako je za ovu godinu predviđena popularnost kratkih vjenčanica. 

U beauty svijetu trendovi se gotovo svakodnevno mijenjaju, ali postoji nekoliko trendova koji će obilježiti ovu godinu. Katica Topčić, vlasnica popularnog zagrebačkog salona Fabula de Forma, otkrila je koje će frizure biti najpopularnije među mladenkama ove godine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

– Kod vjenčanja, mislim da je Golden Globe poslao jako snažnu poruku. To znači jako lijepe i jako ženstvene punđice. I osjeti se povratak 70-ih, a tada se nosila boho kosa koja je bila dosta ‘stilizirano nestilizirana’ – otkrila nam je.

Bit će popularni i razni ukrasi u kosi, kao što su rajfovi, cvijeće… Najpopularnije će biti punđe koje su strogo zalizane kao kod balerina s malo opuštene kose naprijed.

– Vidjet ćemo i popularnost ‘banana’. Jako visoke punđe podignute na vrh glave, gdje je onda izbačena ta jedna šiška preko čela. Ta, takozvana, Birkin šiška opet će biti popularna s puno kose sa strane koja romantično pada uz lice – zaključila je Katica.

Popularnost ovih frizura već smo primijetili kod raznih trendseterica. Jedna od it djevojka današnjice, Sofia Richie Grainge, za svoje vjenčanje odabrala je zalizanu nisku punđu sa središnjim razdjeljkom. Kourtney Kardashian za vjenčanje s Travisom Bakerom nosila je dva najveća ovogodišnja trenda - kratku vjenčanicu i punđu podignutu na vrh glave. Punđa je za vrijeme ceremonije bila strogo zalizana, dok je za vrijeme večera 'izvukla' dva pramena oko lica.

Na klasike je stavila vlastiti modni potpis i stvorila outfit za čistu peticu
Zgodne novinarke baš odlično nose trendi komade: 'Mi i na posao dođemo slično obučene, bez da se dogovaramo'
Leonarda Lončar jedna je od najzanimljivije odjevenih Hrvatica: Prisjetili smo se njezinih najefektnijih izdanja!
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".