Zadig & Voltaire predstavio novi, univerzalan miris za kojeg kažu da ne poznaje godine ni spol

Brend se vodio filozofijom "Zauvijek mladi", a parfem dolazi u efektnoj bočici u pakiranju od 30, 50 ili 100 ml.
Vidi originalni članak

Različiti, a opet ujedinjeni, skupina kojom upravlja joie de vivrerock glazba, glam i sloboda - to je ono čime se vodila Cécilie Bönström, kreativna direktorica brenda Zadig & Voltaire prilikom osmišljavanja mirisa This is us! Riječ je o novom mirisu za nju i njega koji se specifičan po svojoj univerzalnosti, kao i po tome što ne poznaje godine i spol. 

Brend se vodio filozofijom "Zauvijek mladi", a parfem dolazi u efektnoj bočici u pakiranju od 30, 50 ili 100 ml. Iza parfema stoji parfumerka Mathilde Bijaoui, a opisuju ga kao miris koji se na koži osjeća poput kašmira, ključnog komada u zimskoj garderobi. Baza parfema je sandalovina, a njoj su dodane note pačulija i vanilije. 

Bijaoui je također izmislila i dva boostera, odnosno mirisa koji se dodaju parfemu, ovisno o trenutačnom raspoloženju. Moguće je birati između This is freedom! i This is Happiness! boostera. Dio kolekcije je i mini Zadig! čije su note vanilije i svjež miris namijenjen najmlađima. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".