Zaboravite na bojanje izrasta! Celebrity-frizer tvrdi kako je upravo to jedan od najvećih trendova za ljeto pred nama

Hm, moramo priznati da ovo nismo očekivali, ali izgleda stvarno cool
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih beauty problema u karanteni definitivno je bio izrast. I dok su neki strpljivo čekali otvorenje frizerskih salona, drugi su se prepustili vlastitoj radinosti. Ipak, ako ste pustili izrast da vam naraste, najbolje bi bilo da ga - tako i ostavite! Naime, jedan celebrity frizer tvrdi da je upravo to jedan od najvećih trendova za 2020. godinu. 

Ako razmišljate o novoj boji kose, boja karamele savršen je izbor:

FOTO: Instagram @joshwoodcolour FOTO: Instagram @johnfriedasalons FOTO: Instagram @windlelondon FOTO: Instagram @johnfriedasalons FOTO: Instagram @hershesons FOTO: Instagram @windlelondon FOTO: Instagram @shangallacher

Naime, Jack Baxtercelebrity frizer koji stoji iza brojnih frizura na tjednima mode, rekao je da je izrast ponovno cool i in, bez obzira na to što su frizerski saloni otvoreni.

- Izrast je jedan od najpopularnijih trendova za 2020. godinu, a svojeg frizera čak možete pitati da ga dodatno naglasi, a da to pritom izgleda super, sa sljedećih nekoliko tehnika, rekao je Baxter. 

Primjerice, možete isprobati The Root Smudge, što znači da frizera treba tražiti da prirodnu boju kose uklopi s plavim pramenovima ili s balayageom. Ova je tehnika odlična jer će prirodna boja kose savršeno odgovarati s prirodnim podtonom kože, a rijeđe ćete morati posjećivati frizera jer je korijen kose, odnosno izrast, ipak prirodan. 

Svi koji žele napraviti beauty promjenu, predlažemo bob!

FOTO: Instagram @xeniaadonts FOTO: Instagram @vanessaevelynh FOTO: Instagram @kaiagerber FOTO: Instagram @taylorlashae FOTO: Instagram @vikyandthekid FOTO: Instagram @theannawintour FOTO: Instagram @brittanyxavier FOTO: Instagram @zoeydutch FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @lucyhale FOTO: Instagram @karliekloss FOTO: Instagram @jjmorrow FOTO: Instagram @emmaroberts FOTO: Instagram @dualipa FOTO: Instagram @chloehelenmiles FOTO: Instagram @brielarson FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @amandajsmart FOTO: Instagram @alexachung

Nadalje, dobra je ideja i The Deliberate Root - Baxter kaže da, iako se možda na prvu čini neobično, isprobajte pramenove na samom korijenu kose, a to će posebno dobro funkcionirati za plavuše. Dovoljno je dodati tek suptilnu količinu boje kod korijena prije stavljanja plavih pramenova i to će napraviti ogromnu razliku kad kosa izraste jer će izgledati "življe".

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".