Zablude o šminkanju u koje trebamo prestati vjerovati

Kao i u odijevanju, pravila su tu da se krše!
Vidi originalni članak

Moda i make up bile bi obične i dosadne igre kad se ne bi kršila neka uvriježena pravila. Tako nas uče od malih nogu, no u posljednje vrijeme sve se više beauty blogerica i vizažista odlučuje za neobičnu šminku kojom krši sve kozmetičke postulate. Međutim, mnoge se od nas neće usuditi ni prekršiti neka najobičnija pravila pa donosimo najčešće zablude kojih se treba prestati pridržavati i uživati u onome što želite nositi!

Smokey eyes nije namijenjen blijedoj koži

Pogrešno! Naravno, nećete birati najtamnije nijanse sive, no pokušajte s nekoliko nijansi smeđe jer će izgledati prirodno i prilagođeno tenu lica.

Šljokasta sjenila trebamo prestati koristiti u tinejdžerskoj dobi

Šljokice nas često podsjećaju na dječje razdoblje, no nadamo se da će ove sezone, kad je mnogo toga u njihovom znaku, konačno doći kraj tome! Sjenila s blagim šljokicama odlična su za žene s borama jer će im maknuti pažnju s njih, ali i postići će se "budniji" izgled. 

Crveni ruž nije namijenjen crvenokosim djevojkama

Crvena kosa nije znak da trebate prestati nositi crvene ruževe, već samo pažljivije birati njihove tonove - treba izbjegavati one s podtonom plave, a idealan je onaj između crvene i narančaste. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".