Za svijetlu kožu najbolji su bronzeri koji će učiniti da izgledate preplanulo, a ne rumeno

Upamtite, bronzer i kontura nisu isto, tako da se u ovoj fazi ne morate brinuti o stvaranju sjena ili klesanju jagodica.
Vidi originalni članak

Što se tiče bronzera, postoji nekoliko stvari koje ljubitelji ljepote znaju sigurno. Najbolji bronzeri trebali bi učiniti da izgledate kao da ste upravo došli s plaže na jugu Francuske; trebali bi se neprimjetno uklopiti u ostatak vaše šminke i ne bi trebali učiniti da izgledate narančasto. No, ako imate svijetlu kožu, pronaći najbolji bronzer za svoj ton može se činiti nezgodnim.

Nema ništa gore nego pronaći bronzer za koji mislite da će djelovati, nanijeti ga i shvatiti da je previše taman. Da ne spominjemo, postoje i podtonovi s kojima se treba boriti. Topla nijansa koja odgovara prijatelju može se boriti protiv vašeg ružičastog podtona i obrnuto.

I ako vam pregledavanje naizgled beskonačnih nijansi djeluje zastrašujuće, počnite s formulom prozirnog pudera ili tekućim ili kremastim bronzerom koji se može umiješati u vašu podlogu ili nositi ispod nje. Upamtite, bronzer i kontura nisu isto, tako da se u ovoj fazi ne morate brinuti o stvaranju sjena ili klesanju jagodica. Također, kupujte najbolje bronzere za svijetlu kožu prema Keys, Ono, Marie Claire i recenzijama na internetu. 

Nokti vam pucaju, listaju se ili ne mogu izrasti? Možda nesvjesno radite neku od ovih pogrešaka:

 

Physicians Formula Butter Bronzer (9,00 eura, Notino)
Ovo možda ima malu cijenu, ali formula djeluje luksuzno koliko god može. Besprijekorno se nanosi na kožu i nikada nema mrlja ili nakupina. Što se tiče boje od svega, stručnjaci tvrde da daje najdivniji, brončani sjaj. Ako imate svijetlu kožu koja je crvena, ovaj bronzer čini da izgledate preplanulo, a ne rumeno.

Fenty Beauty Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer (39,01 eura, Amazon)
Jednostavan je za korištenje i lako ga je nanijeti, dugotrajan je i otporan na prenošenje, a doista je lagan kao zrak i nikad ne ostavlja tragove. No, što je najvažnije, stvarno djeluje za svakog. Ne radi se o stvaranju snažne konture, već o stvarnom dodavanju topline vašoj koži s prirodnom dimenzijom. 

Benefit Hoola Bronzer (29,50 eura, Notino)
Dolazi u četiri nijanse uključujući originalnu, ima mat završetak i neutralni podton za besprijekorno stapanje. Boja je vrlo neutralna.

Charlotte Tilbury Beautiful Skin Sun-Kissed Glow Cream Bronzer (66,73 eura, Amazon)
TikTok je opsjednut ovim kremastim bronzerom toplih tonova od Charlotte Tilbury, zahvaljujući njegovoj dugotrajnoj, hidratantnoj formuli. Nosila ju je Lily James na dodjeli nagrada Emmy 2022., tako da jednostavno znate da odgovara glamuroznoj odjeći.

NARS Bronzing Powder (40,00 eura, Notino)
Ovo je jedan od omiljenih bronzera toplih tonova za jednostavan, monokromatski izgled šminke. Kroz njega prolazi lagani zlatni shimmer koji izgleda zdravo, nije svjetlucav ili šljokičav. Postoji čak i mat kremasta verzija.

Za hladno zimsko vrijeme: Must have kaputi iz Zare za svaku priliku!

FOTO: Zara Dugi kaput, 139,00€ FOTO: Zara Kaput uz tijelo, 69,95€ FOTO: Zara Vuneni kaput s pojasom, 129,00€ FOTO: Zara Dugi kaput, 139,00€ FOTO: Zara Kaput, 129,00€ FOTO: Zara Jakna, 49,95€ FOTO: Zara Kaput ravnog kroja, 119,00€ FOTO: Zara Kaput ravnog kroja, 99,95€ FOTO: Zara Kaput na preklop, 69,95€

Jednostavan trik s retinolom osigurava svježu i meku kožu bez crvenila i iritacije
Već nas je par puta osvojila svojim stilom: 'Crvena mi je kardinalna boja, ali u zadnje vrijeme sve više kombiniram i ostale'
Ležeran, ali sasvim cool: Odličan look koji kombinira udobnost s modnim klasicima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".