Za sve teksture i dužine kose: Iz zagrebačkog salona imaju ideju za efektnu frizuru koja će zamijeniti rep ili punđu

Stručnjaci iz Viklera i ruža savjetuju punđu, efektnu frizuru koja je, kad se "ispraksate", gotova za tren
Vidi originalni članak

Svako jutro žurite na posao, jedva imate vremena počešljati se  Ili možda jednostavno nemate ideje što s kosom osim zavezati je u rep ili punđu. No, zašto ne biste isprobali frizuru  koja je jednostavna za napraviti, a izgleda kao da ste se jako trudili?!  Ok, ako je prije niste radili, možda će vam trebati nekoliko minuta dok ne uvježbate - mašnu!

Mašnica na glavi osvojila je Instagram, a odlično pristaje svima. Ako volite nositi dignutu kosu i punđe, ovo će biti osvježenje za vas.

U samo nekoliko jednostavnih koraka svoju ravnu ili kovrčavu kosu možete brzo pretvoriti u super frizuru. Bez puno napora napravite it frizuru pogodnu za nevješte ruke, prikladnu za svaku teksturu i duljinu kose, a koja će sigurno izgledati fantastično u svakoj prilici čak i kad je vaša kosa odlučila biti neposlušna.

Stručnjaci iz poznatog zagrebačkog salona Vikler i ruž napravili su tutorijal za mašnu od kose koja će izgurati punđu s trona brzinskog rješenja za svaki dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIKLER I RUŽ (@vikleriruz)

- Postupak za savršenu mašnu je jednostavan. Kosu skupite u visoki rep i zavežite gumicom do pola, odnosno ne provucite kosu do kraja kroz gumicu. Taj 'zarobljeni' dio kose prepolovite na dva jednaka dijela, razdvajajući je na dvije strane. Ostatak neprovučene kose, odnosno repa prebacite između dvije punđice koje ste formirali i omotajte oko mašne te vrh kose na kraju učvrstite ukosnicom. Zvuči kompliciranije nego što jest, ali kad pogledate video sve će vam biti jasnije - objašnjavaju nam iz salona Vikler i ruž. 

Odvjetnica nosi odličnu elegantnu kombinaciju kakvu dugo nismo vidjeli na zagrebačkim ulicama
Dermatologinja rekla svoje mišljenje o viralnim beauty proizvodima, evo treba li ih dodati u rutinu
Franka nosi jednu od najcool jakni koje smo vidjeli na zagrebačkoj špici: 'Ne postoji nešto što ne bih odjenula'
Jadranka Sloković u još jednom izvrsnom izdanju: Sako poput njezinog savršen je odabir za proljeće pred nama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".