Ako nemate "razmak" među bedrima, ljeti vas vjerojatno muče znojenje i prištići...

Vrući ljetni dani sve su bliže pa je zadnji čas za pronalazak načina kako bezbrižno otići na plažu
Vidi originalni članak

Ako niste jedna od dama koje nemaju "razmak" među bedrima, onda zasigurno znate kakva je muka ljeti nositi kratke hlače ili suknje - govorimo naravno o znojenju bedara i brojnim problemima koje ono nosi, poput prištića ili iziritirane kože.

 

Međutim, jedna se korisnica Instagrama dosjetila rješenja koje bi možda moglo pomoći u ovoj situaciji... Naime, na Twitteru je s korisnicama podijelila informaciju o tome što joj "spašava život" u trenutcima kad je vani nepodnošljivo vruće, a ona nosi haljinu. Riječ je o dezodoransu kojeg, osim na klasična mjesta, stavlja i na bedra te time umanjuje znojenje. Također odličan, ako ne i bolji učinak, ima i roll on dezodorans.

Pa, definitivno vrijedi isprobati! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".