Za 'početnike' u šiškama: Varijanta koja je odlična za one koji ih žele ošišati, a nisu sigurni hoće li im pristajati

Riječ je o šiškama duljine do brade zbog čega nema drastičnog reza, a i dalje pružaju efekt mekoće i uokviruju lice
Vidi originalni članak

Ako razmišljate o šiškama, a ipak niste dovoljno odvažni odrezati one "prave", možete isprobati šiške za koje kažu da su super odmak od popularnih zavjesa-šiški. Opisuju ih kao šiške rezervirane za one koji ih žele, a nisu sigurni kako će im pristajati pa ih mogu isprobati jer zbog duljine neće požaliti. 

Zovu ih "chin bangs", a već je i iz samog imena jasno da se radi o šiškama duljine do brade. One su nešto suptilnija verzija zavjesa-šiški, a oblikovane su tako da uokviruju lice i oko njega stvaraju mekane slojeve, piše Glamour. Ako se odlučite za ovakve šiške do brade, trebate znati da su one izraženije od klasičnih slojeva u kosi, a frizeri ih preporučuju onima koji žele "omekšati" liniju čeljusti. Idealne su, kažu stručnjaci, za okrugla i četvrtasta lica. 

Super je stvar što čak ni ljetna vlaga ne može pokvariti izgled ovakvih šiški jer su teže od klasičnih šiški pa se neće lako kovrčati i uvijati, što je slučaj sa šiškama dužine poput zavjesa-šiški. A da su ovakve šiške stvarno idealne za ljeto i vruće dane, potvrđuje i činjenica da, prema riječima frizera, najbolje izgledaju kad se suše na zraku. Dovoljno je, kažu, tek oprati kosu i dodati proizvod za oblikovanje kose, a zatim je pustiti da se prirodno osuši. Ako ipak volite stilizirati sušilom, trebat će vam samo okrugla četka s kojom šiške treba lagano "usmjeriti".

Zgodna novinarka u elegantnom stajlingu kakvog ne viđamo često: 'Kombinacije biram prema raspoloženju'
Glumica Ankica Dobrić prošetala u savršenom ljetnom outfitu: 'Bilo mi je nezamislivo nositi nešto šareno'
Vrijedi ih isprobati za vrijeme visokih temperatura: Dezodoransi koje prati glas pouzdanih i ugodnih na koži

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".