Za ovu jednostavnu, ali efektnu frizuru kažu da će u 2021. doživjeti još veću popularnost

Postoji mnogo načina kako isfurati ovu efektnu frizuru - kroz blunt rezom ili u teksturiranim slojevima koji daju volumen, s gustim šiškama ili trendi curtain šiškama...
Vidi originalni članak

Ako se već neko vrijeme premišljate je li vrijeme da se konačno ošišate na bob-dužinu, sad je pravi trenutak. Bob je od trenda postao pravi klasik koji nam svake sezone dođe u nekoj novoj varijanti, a bliži se i proljeće, što znači da je nova sezona pred vratima. A zašto ne biste u novoj sezoni i promijenili imidž? Ako nemate inspiraciju, imamo super ideju - jednostavnu, ali efektnu frizuru za koju stručnjaci tvrde da će u 2021. doživjeti još veću popularnost nego do sada.

Riječ je o bobu sa šiškama - i dok je lob dominirao nekoliko godina u beauty svijetu, bob u kombinaciji sa šiškama novi je hit kojeg cure jednostavno obožavaju! Ovaj se trend nalazi na sredini između edgy i klasičnog odabira, a popularan je jer pristaje različitim oblicima lice, piše WhoWhatWear

Postoji mnogo načina kako isfurati ovu efektnu frizuru - kroz blunt rezom ili u teksturiranim slojevima koji daju volumen, s gustim šiškama ili trendi curtain šiškama... Najbolje se posavjetovati s frizerom i odabrati onu koja idealno pristaje obliku lica. Također, treba imati na umu da šišanje šiški znači i gotovo neprestanu brigu o njima pa prije tog (drastičnog) poteza, razmislite dvaput kako kasnije ne biste požalili i jedva čekali da šiške ponovno izrastu.

- Budući da cijelo vrijeme nosimo zaštitne maske za lice, sve više klijenata razmišlja o šiškama kako bi "upotpunili" lice - rekla je frizerka Amber Swift za WhoWhatWear i dodala kako je šiške lakše održavati u hladnijim danima jer vrućina često predstavlja problem pri stiliziranju kose. Šiške pomažu uokviriti i definirati lice pa je jasno zašto ih mnogi biraju.

- Budući da su se prorijedili odlasci u frizerske salone, ljudi sve više traže frizure koje je jednostavnije održavati pa mislim da će ovakve, pomalo messy frizure biti veliki trend i u 2021. godini. Mnogo klijenata traži bob koji ne zahtijeva mnogo brige, a takva je frizura jedan od mojih zaštitnih znakova - rekao je George Northwood, inače frizer zadužen za kosu Alexe Chung, koja je i sama jedno vrijeme nosila takvu bob frizuru. 

Četke za kosu imaju rok trajanja, možda je vrijeme da ih promijenite!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jeste li isprobali korektor za kojeg kažu da savršeno prekriva podočnjake i nepravilnosti, a košta svega pedesetak kuna?
Krema koja ima mnogo obožavateljica: Hidratizira, miriši božanstveno i pravi je hit u beauty svijetu
Lijepa brineta prava je majstorica spajanja nespojivog; gradom je prošetala u najpopularnijim čizmama sezone
Što se događa ako zaspimo s mokrom kosom i je li dobra ideja svezati rep tijekom noći? Evo što kažu stručnjaci

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".