Za njihove torbe postoji nevjerojatna lista čekanja, a Hermès je najavio i da izbacuje liniju kozmetike i šminke!

Prestižni brend nije još rekao o kojim se proizvodima radi, a neki vjeruju da će slijediti primjer Chanela i Diora
Vidi originalni članak

Dizajnerski brend Hermès planira dozu luksuza dodati i u još dvije kategorije: proizvode za njegu kože i make up. Naime, prema pisanju Business of Fashion, za 2020. godine najavili su kolekciju koja će biti izrađena u tvornicama u Francuskoj i Italiji, a koristit će se pakiranja koja nisu od plastike.

Ovaj prestižan francuski brend ima već liniju parfema, a jedini proizvod za njegu kože do sad je bila krema za tijelo, koja se istovremeno može koristiti i za tijelo i za ruke. U ovom trenutku, nema drugih detalja o tome kakve proizvode možemo očekivati, ali vjerujemo kako će slijediti primjer Chanela i Diora koji u svojoj ponudi imaju cijelu liniju proizvoda za čišćenje lica, hidratantnih krema, krema i ostalo...

A što se tiče make upa, s obzirom na to da su na pisti za jesen 2019. pokazali modele s izraženim smokey eyesom, možda je u najavi neka paleta sjenila... Preostaje nam strpljivo čekati! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".