YSL predstavio prvu liniju za njegu lica: Hrani kožu i smanjuje znakove starenja

Na temelju pionirskog otkrića i potreba modernih žena, YSL Beauty razvio je novi pristup njezi kože. Rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum NIGHT REBOOT i linija PURE SHOTS kojima se predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću.
Vidi originalni članak

Istraživački tim brenda YSL Beauty prigrlio je avangardni pristup njezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju kojoj je cilj pronaći rješenja za liječenje i prevenciju prilagođena okolini i životu svakog pojedinca, te se time usredotočiti ne samo na kožu, već i na životni stil.

Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a se stoga ne sastoji samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio ove inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil. Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor YSL-a došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 %.

Ovo je prvo otkriće ovakve vrste u industriji te će utrti put prema tretmanu i pružanju podrške koži u urbanim sredinama. Užurbani životni stil globalna je pojava u velikim gradovima. Žene možda ne žele promjene i kompromise u svom životnom stilu, ali su im potrebna rješenja za njegu kože koja su kompatibilna s njim.

Na temelju pionirskog otkrića i potreba modernih žena, YSL Beauty razvio je novi pristup njezi kože. Rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum NIGHT REBOOT i linija PURE SHOTS kojima se predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću.

Dnevna doza esencijalnih elemenata kože djeluje u sinergiji s učinkovitim biljkama iz vrtova YSL Ourika kako bi se postigao trostruki učinak:

  • koža je nahranjena i tretira se u srži
  • ispravljaju se veći znakovi na koži (linije, bore, obješenost i nedostatak sjaja)
  • koža je trenutno i vidljivo poboljšana uz dugoročno ispravljanje urbanih znakova starenja

Priroda i znanost ujedinjuju se u inovativnoj liniji koja se bori protiv znakova urbanog starenja za pomlađenu kožu.

NIGHT REBOOT vodeći je serum u liniji Pure Shots. Zahvaljujući snažnim svojstvima kaktusa kraljice noći, koji cvate samo 6 sati svake godine i u toj rijetkoj prilici otpušta svoj djelotvoran šećer, ovaj serum već do sljedećeg jutra pomaže smanjiti znakove umora koji nastaju kao posljedica života u urbanoj sredini.

Šećer ove biljke izdvaja se putem hladnog i sporog postupka ekstrakcije koji je posebno osmišljen za potrebe brenda YSL Beauty. Kraljica noći obnavlja stanice kože i štiti ih* od oksidativnog stresa na površini kože. Baš kao što se kaktus bori protiv svoje ekstremne okoline, NIGHT REBOOT obnavlja kožu oštećenu vanjskim štetnim utjecajima. Kaktus kraljica noći uspoređuje s melatoninom u avangardnom in vitro ispitivanju. Melatonin je ključna molekula koja se izlučuje tijekom noći te regulira metabolizam i obnavljanje kože, no Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a otkrio je da neuravnoteženi životni stil i neregulirani biološki sat (nedostatak sna) inhibira njegovo lučenje i time oslabljuje sposobnost oporavka kože. Kraljica noći dokazano je podjednako učinkovita kao i melatonin kada je riječ o poticanju i potenciranju obnavljanja kože. Njezina inovativna dvofazna formula (piling u ulju) kombinira glikolnu kiselinu koja obnavlja kožu s kraljicom noći iz Maroka. Piling uklanja mrtve stanice kože, dok ekstrakt kaktusa kraljice noći obnavlja i štiti nove kožne stanice. Kao potvrda izvanredne učinkovitosti seruma, žene mogu vidjeti 100 % njegovih učinaka već do sljedećeg jutra – koža izgleda zdravije nakon samo jedne noći.

Umirujuća zaštitna uljna faza susreće se s pilingom – ova revolucionarna kombinacija stvara jedinstven osjećaj uz koji koža postaje finija i zaglađenija. Night Reboot ponovno aktivira proces obnavljanja kože i uravnotežuje distribuciju gradijenata stanica kože kako bi se mogle obnoviti količine esencijalnih elemenata kože. Priroda priskače u pomoć urbanoj koži. Zar nema bolje biljke od izdržljivog kaktusa, otpornog na ekstremne klimatske uvjete, za ispravljanje znakova urbane svakodnevice koja nikada ne staje? Koža je trenutno i trajno nahranjena. Baš kao što kaktus odolijeva nemilosrdnoj okolini, tako i koža postaje otpornija na čimbenike starenja u urbanoj sredini.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".