Wet look frizura hit je među trendsetericama na tjednima mode, a evo kako je stilizirati

Ove godine jedna frizura pokazala se kao veliki hit među trendsetericama, a iteracije je klasične zalizane frizure.
Vidi originalni članak

Elegantne, zaglađene frizure hit su već nekoliko sezona i uvijek im se rado vraćamo u nešto svečanijim i glamuroznijim prilikama. No, ove godine jedna frizura pokazala se kao veliki hit među trendsetericama, a iteracije je klasične zalizane frizure. Riječ je o ‘wet look’ frizuri koja daje onaj ležeran izgled kao da ste se tek istuširali, ali na elegantan način.

Na crvenim tepisima već smo primijetili brojne zvijezde koje nose ove frizuru, a posljednji look vidjeli smo na tjednu mode Haute Couture u Parizu, gdje su Kylie Jenner i Jennifer Lopez isfurale sjajne ‘wet look’ frizure i podigle svoje kombinacije na novu razniu.

I kako stilizirati ovu chic frizuru? Stvarno mokra kosa neće ostati mokra, pa vašim pramenovima treba malo dodatne pomoći. Za frizuru koja izgleda mokro, a još uvijek djeluje efektno, najbolje je ulje za kosu. Možete odlučiti da ga samo nanesete kroz korijen i ostavite vrhove suhima ili da ga nanesete do kraja.

Gel za kosu će vam dati vlažniju konzistenciju, ali također može postati malo krut dok se suši, pa imajte to na umu kada birate između ta dva. I slobodno dodajte malo kreme za sjaj kose za dodatni sjaj. Podijelite kosu kako želite: po sredini, sa strane ili potpuno zalizanu unatrag i zataknite je iza ušiju za hladan, moderan završetak.

Za dodatne detalje možete upotrijebiti češalj sa širokim zupcima kako biste stvorili efekt počešljane kose. Ljepota ovog trenda je svestranost koju nudi za različite teksture i duljine kose.

Otkriveno zašto je Kate Middleton tajila svoju operaciju, dok je kralj Charles svoju javno objavio
Tina Biloglav nosi genijalan kaput koji je pravi zimski klasik i kombinira ga uz trendi komade
Barberici iz Splita jako dobro pristaje zimska klasika: Preferira haljine, no baš dobro kombinira i jeans!
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".