Vrijeme je za promjenu: Pet klasičnih frizura koje baš nikad neće izaći iz mode

Proljeće sa sobom donosi i promjene, a zašto se ovog proljeća ne biste odlučili za promjenu frizure?
Vidi originalni članak

Dolazak proljeća pravo je vrijeme za promjene - osim što ćemo ih napraviti u garderobi i monotone zimske komade zamijeniti lepršavim i šarenim proljetnim, vrijeme je i za beauty promjenu. Ona se prvenstveno odnosi na lakši make up u kozmetičkoj torbici, ali i na promjenu frizure. Ako razmišljate o tome kakvu biste frizuru mogli isprobati ovog proljeća, donosimo pet klasičnih frizura s kojima nećete pogriješiti jer baš nikad ne izlaze iz trenda. 

Ako želite isprobati valove u kosu, inspirirajte se domaćim i stranim trendsetericama:

FOTO: Instagram @lidijalesic FOTO: Instagram @nikaturkovic FOTO: Instagram @paolaalberdi FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @dorica505

Bob

Kako piše WhoWhatWear, teško da postoji frizura koja je popularnija i koja je klasičnija od boba. Uvijek elegantna i uvijek je chic, a popularzizirale su ga Anna Wintour i Alexa Chung. Bob zahtijeva redovito održavanje pa je potrebno zakazati termin u frizerskom salonu svakih četiri do šest tjedana, ali je dobra vijest da ova frizura svakog dana izgleda kao da imate frizuru i kao da ste tek izašli iz frizerskog salona. Bob je i jednostavan za stiliziranje pa se može nositi potpuno ravan ili s laganim valovima. 

Duga i slojevita kosa

Od Jennifer Anistor do Rosie Huntingon-Whiteley, duga i slojevita kosa izbor je mnogih it cura. Ključ ove frizure je slojevitost zahvaljujući kojoj frizura nikad neće izgledati zastarjelo, već volumiozno. Najpopularniji izbor je s razdjeljkom na sredini koji pomalo podsjeća na razdoblje devedesetih godina prošlog stoljeća, a moderan prizvuk daju različite dužine koje stvaraju teksturu i volumen. 

Pogledajte što je Ivana Antunović Jović ispričala o svojem životu s vitiligom:

Razbarušene šiške

Ovdje ne govorimo o strogo ošišanim i urednim šiškama, već više o šiškama koje izgledaju "kao da ste se tek probudili" - na dobar način, naravno. Riječ je o razbarušenim šiškama koje će uvijek izgledati cool i chic, bez obzira na to nosite li ih uz rep ili uz raspuštenu kosu. 

Valoviti lob

Ako tražite frizuru koja nije zahtijevna poput boba, onda je valoviti lob pravi izbor. Riječ je o frizuri dužine do ramena, a popularna je jer pristaje različitim oblicima lica i jednostavno ju je održavati. Čak i ako imate potpuno ravnu kosu, vrlo jednostavno možete napraviti lagane kovrče ili trendi beach waves zbog kojih će frizura uvijek izgledati moderno i elegantno, a istovremeno jako ležerno. 

Pixie cut

Pixie je definitivno izbor samo za najhrabrije. No, koliko god bila neobična i odvažna, odolijeva svim trendama i popularna je baš uvijek. Svevremenska je, uvijek chic i jako, jako stylish. Definitivno odabir za fashionistice sa stavom. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".