Lito ide mala! Vrijeme je da pripremite kožu za sezonu golih nogu!

Nadamo se da što prije stiže vrijeme za kratke hlačice, haljine i suknje
Vidi originalni članak

Priprema je pola posla! Piling je potez broj jedan koji trebate napraviti kad izađete iz gustih čarapa i uskih traperica! Bilo da se odlučite za tretman u kozmetičkom salonu ili kod kuće, odvojite malo vremena jer će vam dobro doći i kao opuštanje od napornog dana! 

Nakon što ste napravili kvalitetan piling, vrijeme je za hidrataciju. Noge često izgledaju suho i nedovoljno njegovano pa pronađite kvalitetno ulje pomoću kojeg će vaša koža izgledati glađe i mekše iz dana u dan. 

Na trećem se mjestu nalazi korak zbog kojeg mnoge dame odgađaju skidanje u haljine i suknje. Naime, riječ je o rješavanju problema bijelih nogu. Ako i vas muči, isprobajte kremu za samotamnjenje, međutim budite oprezni! S njezinim korištenjem možete lako pogriješiti, a dovoljna je tek mala količina kako bi vam noge izgledale odlično! 

Protiv cyberbullyinga Diva.hr bori se projektom "Takva sam, kakva sam", a više pogledajte u videu i na linku

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".