Vraćaju se šiške koje su bile hit devedesetih: Jennifer Lopez već ih nosi, a frizeri savjetuju kako ih stilizirati

Kao i ostatak trendove, i super-ravne šiške u novoj sezoni dolaze u poboljšanoj verziji i izgledaju stvarno cool tako da vjerujemo da će ih ljubiteljice šiški stvarno obožavati.
Vidi originalni članak

Kažu kako trendovi u modnom i beauty svijetu dolaze i odlaze, a to posebno vrijedi i za kosu jer nam se zadnjih sezona stalno vraćaju frizure koje su bile hit sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća.

Tako su na red došle super-ravne šiške kakve su se nosile u kasnim devedesetima i na početku novog tisućljeća, kad su ih nosile it djevojke poput Paris Hilton i Nicole Richie. 

Kao i ostatak trendove, i super-ravne šiške u novoj sezoni dolaze u poboljšanoj verziji i izgledaju stvarno cool tako da vjerujemo da će ih ljubiteljice šiški stvarno obožavati. Za početak, ovakve šiške dolaze s razdjeljkom na sredini, što znači da će generacija Z biti zadovoljna. Podsjetimo, prošle godine TikTokom je kružio video u kojem je generacija Z rekla kako je razdjeljak po sredini moderan, dok je onaj po strani out

Super-ravne šiške već je isprobala i Jennifer Lopez, koja ih je isfurala na snimanju kampanje za Coach, a pristaju joj savršeno. Njezin stilist kose Chris Appleton podijelio je fotografije na društvenim mrežama i ispod fotografije napisao: "Tko se slaže da trebamo vratiti u modu super-ravne šiške?". 

Kako piše Glamour, nije Lopez jedina koja se odlučila za ovaj povratnički trend. Isprobale su ga i Dua Lipa, Lili Reinhar i Rose Byrne, čije frizure mogu poslužiti kao odlična inspiracija. 

Ovakva frizura, kažu stručnjaci, najbolje izgleda na jako dugačkoj kosi. Kosa je jako zaglađena i ravna, a ako želite zatražiti ovaj look u salonu, najbolje je odabrati dužinu koja će biti svestrana, odnosno moći ćete šiške nositi na različite načine.

Jednom kad se ošišate, stiliziranje šiški ne može biti jednostavnije - uzmite peglu i izravnajte šiške, a sve učvrstite lakom za kosu. 

 

Maturantica u tenisicama koje će biti hit i ove jeseni: 'Volim se srediti i prošetati špicom'
Ovo su trenutno najmodernije tenisice!
Čak i ako ne volite efektan leopard uzorak, svidjet će vam se kako ga nosi prezgodna novinarka i model
'Bez čizama ne mogu. Jedva sam dočekala da zahladi, iako i za vrijeme visokih temperatura nosim ljetne čizmice'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".