Volumen by Nivea

Kosa je jedan od najjačih ženskih aduta, no što kad imate manje od pet minuta da napravite frizuru? S NIVEA Volume Care linijom uživajte u ležernim frizurama cijeli dan. I što je još važnije, kosa će imati volumen i pritom izgledati 100 posto prirodno...
Vidi originalni članak

Kosa je jedan od najvažnijih ženskih aduta, no u nedostatku vremena žene joj katkada ne stignu posvetiti dovoljno pozornosti. U situacijama bez viška vremena ženama je najvažnije da njihova frizura izgleda što prirodnije i ima volumen, da nije ljepljiva i teška te da ne moraju upotrebljavati previše proizvoda za styling kose. Nova NIVEA Volume Care linija idealna je za brze i ležerne frizure koje će trajati cijeli dan. 

Ovogodišnji su trendovi za kosu prirodne frizure i teksture, odnosno prirodni izgled koji je jednostavno napraviti i kod kuće.

„Obožavam kada kosa izgleda prirodno lijepo. Najgore je kad žene pokušavaju s kosom učiniti nešto što joj ne odgovara”, kaže Sally Brooks, NIVEA stilistica za kosu.

NIVEA Volume Care pjena za kosu udvostručuje volumen kose, ne čini je ljepljivom i teškom te je istodobno njeguje i jača. Njegujuće ulje makadamije štiti kosu od topline aparata za styling kose te je čini postojanom 24 sata. NIVEA Volume Care sprej za kosu savršen je proizvod za završnu fazu oblikovanja kose, a sadrži njegujuće ulje makadamije, jača je iznutra i štiti izvana. Kosu čini prirodno lijepom i blistavom, pruža jako učvršćivanje i udvostručuje volumen bez isušivanja kose.

Inače, veliki trend sezone je tzv. “razbarušeni” prirodni izgled. Možete pustiti kosu da slobodno pada ili je podignuti u nemarnu punđu. Fokus je na jednostavnim frizurama gotovima u nekoliko minuta. Ovi ležerni stilovi savršeni su primjeri prirodno lijepih i jednostavnih frizura:

Polupunđa

Za ovu modernu frizuru, odvojite kosu na vrhu glave i uvijte je u neurednu punđu. Nanesite NIVEA Volume Care sprej za kosu da biste je učvrstili. Daje kosi 24-satnu čvrstoću i volumen koji joj je potreban bez isušivanja.

Neuredna niska punđa

Ovo je ležerna verzija klasične punđe. Nanesite NIVEA Volume Care pjenu zakosu na korijen i sušite kosu naglavačke za dodatni volumen. Spustite kosu i oblikujte niski rep. Pjena će zaštititi kosu od topline tijekom sušenja fenom i dati joj prirodan volumen. Nakon toga samo omotajte kosu oko korijena repa u punđu i učvrstite je ukosnicom.

Voluminozan niski rep

Niski je rep must-have ležerna frizura. Kosu svežite čvrsto u rep pa podignite nekoliko pramenova iznad gumice. To će kosi dati volumen i učiniti frizuru prirodnijom. Fiksirajte rep NIVEA Volume Care sprejem za kosu.

5 savjeta Sally Brooks

• Volumen se postiže podizanjem kose od korijena. Za savršen volumen ne preporučuje se upotreba šampona i regeneratora koji će otežati kosu.

• Ne tretirajte kosu s previše proizvoda za njegu i styling. Pustite je da “diše”.

• Sušite kosu fenom od korijena prema vrhovima za prirodan volumen.

• Upotrebljavajte pjene kako biste učinili frizuru postojanom i dugotrajnijom.

• Koristite se proizvodima za volumen koji učvršćuju i istodobno njeguju kosu, poput proizvoda iz NIVEA Volume Care linije za oblikovanje kose.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".