Vlasnik salona o novim cijenama frizerskih usluga: 'Svi koji su dizali cijene nakon uvođenja eura, mislim da to nije ok'

Josip Križnjak iz salona JK Style Hair Studio kaže kako je cijene podigao 1. listopada prošle godine, kada su energenti poskupjeli, a slično je napravilo i mnogo njegovih kolega s kojima je razgovarao. Njegovi su klijenti razumjeli novonastalu situaciju, kaže.
Vidi originalni članak

Prelaskom na euro, građane su dočekale i nove cijene. To se ne odnosi samo na supermarkete, kafiće i restorane, nego i na mnoge kozmetičke i frizerske salone. Ipak, ovih dana postoje oni koji su svoje usluge ostavili na prošlogodišnjim cijenama, a među njima je i Josip Križnjak iz salona JK Style Hair Studio.

 

– Mi smo cijene mijenjali 1. listopada, kako je bilo i po zakonu. Podigli smo cijene jer su nam svi energenti otišli gore pa smo tada dizali cijene. S dolaskom eura, nismo ih mijenjali, ostale su iste kakve su bile i prije – rekao je Križnjak i dodao da su klijenti na to jako dobro reagirali jer su i sami primijetili da su cijene materijala koje koriste otišle gore pa nisu imali nikakvih neugodnih situacija

– Kao poduzetnik na euro reagiram dosta dobro. Prvih tjedan dana bilo nam je malo teško 'poloviti' se u kunama i u eurima, ali eto, na sve se prilagodimo, nismo prvi koji koristimo euro. Mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema – rekao je.

Križnjak ističe da, koliko je doznao iz razgovora sa svojim kolegama, svi su podizali cijene 1. listopada, kada su i usluge u njegovom salonu poskupjele:

– Svi koji su dizali cijene nakon uvođenja eura, mislim da to, iskreno, nije ok. Ne prema kolegama, nego prema klijentima. Ipak je situacija takva kakva je i treba se prilagoditi prema svakome. Sasvim mi je ok da inspekcije obavljaju svoj posao jer mislim da nitko ne bi trebao imati nikakav strah ako je sve po 'p.s-u' u salonu. Što se mene tiče, to je sasvim u redu.

Vesna Pisarović u odličnom izdanju za svaki dan : 'Plava, siva i crna moje su omiljene boje, a u živim bojama niti ne spavam'

Frizerke iz hit zagrebačkih salona o trendovima u 2023.: Na prvom mjestu je zdrava i njegovana kosa

Danas slavi 41. rođendan: Izdvojili smo 'najgooglanije' kombinacije uvijek besprijekorno odjevene princeze Kate

Haljine od 5,99 do 19,99 eura koje vrijedi potražiti na aktualnim sniženjima: U dućanima ima super modela za svako godišnje doba

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".