Vlasnica zagrebačkog salona preporučuje 10 najtrendi nijansi lakova za ovu jesen

Ivana Kovačić iz Manosa za Divu je otkrila najpopularnije boje lakova za nokte koje će osvježiti svaki stajling
Vidi originalni članak

Nova sezona sa sobom donosi i nove trendove u beauty svijetu, a posebno se veselimo novitetima na noktima. Lak i dobra manikura detalji su koji mogu osvježiti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju, a uvijek je i točka na "i" svakog stajlinga, bez obzira na to bio on dnevni ili se radi o nekoj formalnijoj prigodi.

Jesen je uvijek u znaku tamnijih, zagasitijih nijansi, u tonovima crvene i smeđe, a najpopularnije nijanse sezone izdvojila je Ivana Kovačić iz zagrebačkog salona Manos.

Vlasnica Manosa stavlja naglasak na DTLA, novu kolekciju OPI lakova za nokte u kojoj će svatko pronaći svojeg favorita. Kolekcija je inspirirana umjetničkom scenom Downtowna Los Angelesa pa donosi tamne jesenske nijanse i metalne pastelne boje koje imaju za cilj potaknuti kreativnost. 

- OPI kolekcija DTLA istražuje kako bogata kultura, teksture i umjetnička scena grada stvaraju paletu koja potiče inspiraciju - rekla je Ivana Kovačić i kao apsolutni hit izdvojila smaragdno zelenu nijansu laka My Studio's On Spring

Ako volite tamne nijanse, no želite napraviti odmak od klasične crne, isprobajte tamnoplavu nijansu Isn't It Grand Avenue, dok će ljubiteljice ljubičaste uživati u njezinoj zagasito pastelnoj nijansi OPI .Tu je još jedna hit nijansa ljubičaste, Graffiti Sweetie pa će svi koji preferiraju pastelne nijanse s ovom kolekcijom "doći na svoje". 

I jesen je nezamisliva bez jedinstvene i vječne crvene nijanse, a ako ste u potrazi za nekim novim tonom isprobajte jednostavan, ali efektan ton crvene koji se krije iza imena Art Walk in Suzi's Shoes. Nema te odjevne kombinacije koju ovaj klasik na noktima neće upotpuniti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi)

Ako na noktima želite zadržati dašak ljeta, isprobajte nijansu ciklame 7th & Flower, dok je nijansa Pink on Canvas kao stvorena za klasičarke koje se drže jednostavnosti i decentnih nijansi. 

Ništa ne govori jesen u svijetu manikura kao smeđa na noktima, a takvom opisu savršeno odgovara nijansa Espresso Your Inner Self

Za kraj, tu su i dvije nijanse koje će obožavati ljubiteljice metalik nijansi - Metallic Composition za obožavateljice nude i neutralnih nijansi te Angels Fligh to Starry u nježnom plavom tonu s dodatkom metalik efekta. 

 

Savršen trudnički stajling: Monika Olujić zablistala je u kombinaciji jednostavne haljine i trendi sakoa

Elegancija kakvu ne viđamo često: Ekonomistica ukrala pozornost u efektnim kožnim komadima

Zgodna plavuša nosi kombinaciju koja nikad nije out, a super je ideja za novi radni tjedan

Ako tražite savršenu party haljinu u kojoj ćete se istaknuti, prepišite modnu ideju divne Ane Radišić

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".