Vlasnica zagrebačkog frizerskog salona otkriva koje će biti najpopularnije boje kose ove godine

Uglavnom će biti popularan izgled koji pomalo izgleda kao da se niste dugo bojali te puštate izrast da se pokaže.
Vidi originalni članak

Krajem 2023. godine pitali smo se koji će trendovi frizura vladati u predstojećem razdoblju.  Nova sezona donosi i nove trendove, no i dalje će biti u znaku loba i boba, najtraženijih frizura posljednjih nekoliko sezona, čija popularnost uopće ne čudi. 

Ako ste željni promjene, a ne znate u kojem smjeru krenuti, poslušajte što kaže Katica Topčić, vlasnica zagrebačkog salona Fabula de Forma, o najpopularnijim bojama kose ove godine.

– Ove godine najavljuju veliki povratak 70-ih, što znači prirodnije boje. Boje koje se prelijevaju iz reljefa u reljef, to mogu biti neke smeđe, bež, zlatne, lagano bakrene boje… – otkrila nam je Katica.

Uglavnom će biti popularan izgled koji pomalo izgleda kao da se niste dugo bojali te puštate izrast da se pokaže. Ne konkretno balayage, ali u boji 70-ih godina.

Klasični filmovi 70-ih doveli su do pojave trenda dodavanja pramenova na kosu. Ljudi s prirodno svijetlom kosom počeli su dodavati različite nijanse smeđe boje kose. Obično su se odlučile za zlatno smeđu boju kose jer bi se lako stopila s njihovom prirodnom bojom kose. 

U videu pogledajte što je Katica Topčić otkrila o najpopularnijim bojama godine:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pamela Anderson predstavlja vlastitu vegansku liniju za njegu kože
'Clean girl' estetika je out, vrijeme je za 'mob wife' eru
'Prije sam više eksperimentirala sa živim bojama, ali što sam starija, to sve više volim klasiku i eleganciju'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".