Vlasnica popularnog zagrebačkog salona predlaže pet savršenih manikura za blagdane i zimske dane

Riječ je o nijansama lakova za nokte iz kolekcije "Shine Bright" koji su posebni po svojoj kremastoj teksturi, ali i novoj formuli zbog koje se suše brže nego prijašnji lakovi
Vidi originalni članak

Ivana Kovačić, vlasnica zagrebačkog salona Manos, kaže kako nas zimsko razdoblje pomalo usporava, ali genijalan osjećaj stvara besprijekorna manikura i boja laka za nokte koja osvježava i podiže energiju. Iz Manosa predstavljaju pet najljepših zimskih nijansi koje će se savršeno uklopiti uz svaki stajling i prigodu.

Najpopularnija OPI nijansa dolazi iz kolekcije lakova "Shine Bright", pod imenom Too All a Good Night. Riječ je o neobičnoj, ali izrazito zanimljivoj sivo-plavoj glitter nijansi, savršenoj za predblagansku manikuru.

- Ovakvu manikuru vrijedi isprobati jer ostavlja specifičan dojam i osvaja na prvi pogled, rekla je Ivana. 

Na drugom se mjestu nalazi Heart and Coal, a radi se o zanimljivoj crnoj sa space glitter efektom za malo opušteniji nail look

Treća je nijansa metalik tamnocrvena Dressed to the Wines, koju Ivana opisuje kao idealnu nijansu za svečani blagdanski trenutak s obitelji. 

Kad je riječ o Božiću, neizostavna je nijansa raskošna crvena, Red-y for Holidays, za koju Ivana kaže da već na prvi pogled osvaja svakoga tko je slab na boje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manos by Ivana (@manos.byivana)

Vlasnica Manosa ima i prijedlog za najodvažnije - All A'Twitter in Glitter. S ovom čarobnom nijansom blagdanska će manikura postati i najbolji zimski dodatak.

Svi su lakovi iz OPI kolekcije Shine Bright koja je posebna zbog kremaste teksture, ali i zbog nove formule OPI Infinite Shine zbog koje se suši brže nego prijašnji lakovi, a traje čak do 10 dana.

- Za one nestrpljive kad je riječ o sušenju, svih 12 nijansi dostupno je i u Gelcolor trajnom laku, koji se suši odmah nakon pedikure ili manikure u salonu, objašnjava Ivana. 

Također, ako želite počastiti sebe ili dragu osobu, Manos je ovih blagdana pripremio odlična iznenađenja:

- Uz poznate tretmane iz ponude usluga manikure i pedikure, kao idealan božićni poklon tu su i specijalno dizajnirani tretmani masaža za ruke i stopala, pojasnila je Ivana. 

 

Jednostavan recept za jedan od omiljenih božićnih kolača: Čokoladna salama za koju će se tražiti komad više
Najukusniji banana-kruh po receptu omiljene domaće blogerice koji je gotov za čas, a dugo ostaje sočan
Dugo nismo vidjeli ovako cool outfit na zagrebačkoj špici: Ne možemo mu pronaći niti jednu zamjerku!
Wow! Ova je djevojka od samo tri komada napravila savršen outfit, a nosi čizme koje je dobro imati u kolekciju jer pašu na sve

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".