Vlasnica popularnog zagrebačkog salona otkriva najpopularnije manikure koje možete isprobati ovog proljeća

Ivana Manos, vlasnica salona Manos u zagrebačkoj Medvedgradskoj ulici, ispričala nam je sve o proljetnim trendovima u svijetu lakova za nokte
Vidi originalni članak

Dobra manikura produžetak je svake odjevne kombinacije i detalj koji ne prođe nezamijećeno. Lijepe i njegovane ruke i nokti jedan su od najizloženijih dijelova tijela koji uvijek dođu u prvi plan, a kako da dodatno zablistaju, zna Ivana Kovačić, vlasnica popularnog zagrebačkog salona Manos, koja je s nama podijelila najveće trendove u proljetnom svijetu manikura.

- Salon za njegu noktiju Manos već godinama putuje svijetom kroz svaku kolekciju i lakira sve boje na noktima u nadi da će vas svaka destinacija nadahnuti onoliko koliko inspirira nas. Oduševio nas je način na koji vi oživljavate ove nijanse, pa smo jako ponosni što slavimo 40. godišnjicu OPI lakova za nokte. Kako bismo proslavili godišnjicu OPI lakova za nokte, lakovi se vraćaju u svoje rodno mjesto s hollywoodskom kolekcijom pa su boje posveće Los Angelesu i njegovim živopisnim bojama - ispričala je Ivana i dodala kako je u salonu Manos ovog proljeća predstavljeno 12 novih nijansi. 

Jarke proljetne boje

- Odvažna nijansa Bee-hind the Scenes, u osunčanom, krem-žutom tonu, dat će osjećaj kao da ste na nekom modnom snimanju. Hollywood and Vibe savršena je pastelno ružičasta nijansa koja simbolizira poznatu liniju obrubljenu zvijezdama, a tu je i Rated Pea-G u bojama zelenog palminog lišća - objašnjava Ivana. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klasične boje

Ako više preferirate klasiku, i u proljetnim trendovima pronaći ćete nešto za sebe. Ivana pojašnjava da je riječ o neutralnim tonovima lakova koje svatko može nositi za bilo koju prigodu. Tu je Movie Buff, kao bezvremenska i nježna pastelna nijansa bjelokosti, zatim Suzi Calls The Paparazzi, nježna, soft rumena nijansa koja izvrsno pristaje svakodnevnom stajlingu.

Glamurozne nijanse

Iako još nema glamuroznih i formalni prigoda, zašto dašak glamura ne biste nosili na noktima, i to boje inspirirane sezonom dodjele nagrada, crvenim tepisima i zvjezdanim popratnim eventima. Ivana ističe tri nijanse - prva je Award for Best Nails Goes To..., tamnoplava nijansa koja odgovara svakoj osobnosti.

Zatim Emmy Have You Seen Oscar, živopisna grimizna boja po kojoj ćete se istaknuti, a vlasnica salona pojašnjava da se svjetlucavi holografski preokret može postići nijansim I'm Really an Actress, u glamuroznoj i sofisticiranoj rubin-crvenoj boji. 

Obožavamo stil arhitektice koja, umjesto crne, preferira ružičastu, crvenu i cvjetne uzorke
Kožna minica i kaubojke dugo nisu izgledale ovako dobro: Lijepa influencerica isfurala je i hit uzorke sezone
Do savršenih valova u kosi za manje od pet minuta: Isprobajte viralni hit s TikToka za odličnu frizuru
Divna glumica genijalno nosi efektne čizme koje ne bi svatko odabrao, no njoj tako dobro pristaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".