Vječna "anistonka", Kardashianke, Melania Trump... Poznate hair stilistice otkrile koje frizure Hrvatice traže!

Teutu Mesaroš iz zagrebačkog salona Teuta i Valentinu Čajo iz salona Marina pitali smo čija kosa je Hrvaticama koje dolaze kod njih na frizuru vječna inspiracija
Vidi originalni članak

Poznate zagrebačke hair stilistice svaki dan se susreću s klijenticama koje dolaze s različitim željama za svoju kosu. A tražene frizure najčešće "čuvaju" na screenshotovima u mobitelu.

 Teuta je potvrdila ono što znamo još od devedesetih. Jennifer Aniston ima savršenu frizuru i zauvijek će imati. 

- Definitivno najviše cura ikada mi je došlo s slikom Jennifer Aniston. Njena sjajna i zlatna boja kose je nešto što barem jednom u životu poželi svaka cura - priča nam Teuta. 

Jedino tko je nju uspio skinuti sa trona je Gisele Bundchen!
- Ona zapravo ima isti ton i sličnu boju kose malo više bež nijansu, ali nosi ležernu beach waves frizuru koja je dosta svakodnevna i nosiva i odaje dojam da se nije puno trudila oko nje što je nešto što već dugo zapravo sve klijentice žele - objašnjava Teuta.

Jennifer Lopez je također na listi najpoželjnijih frizura u Teutinom salonu.
- Njen svaki izlazak na crveni tepih izazove reakciju i uvijek ima frizuru prilagođenu tom stylingu. S njenom slikom i njenim frizurama često cure upadaju u salon.

Od tamnijih varijanti jedno vrijeme je Megan Fox bila u fokusu, kaže nam Teuta, a sada je to Kim Kardashian.

- U zadnjih par mjeseci hit je i Taylor, iako nije celeb. Jako je zanimljiva i ima super frizuru koja joj odlično pristaje. A osim nje u posljednje vrijeme žene često traže i frizuru poput Melanije Trump. 

Valentina Čajo rekla nam je kako žene u Hrvatskoj jako prate svjetske trendove, a u današnje vrijeme sve nam je puno dostupnije i bliže obzirom da živimo u doba društvenih mreža. 
- Često mi klijentice šalju screenshotove svojih omiljenih cura s Instagrama, i pitaju me što mislim kako bi one izgledale s tom frizurom, ili kako najjednostavnije stilizirati takvu (ili barem sličnu) frizuru kod kuće - otkrila nam je Valentina. 

- Što se koloracije kose tiče, klijentice češće pokazuju slike koje mi frizeri uslikamo odmah nakon cijelog procesa - priča.

- Kada je riječ o stiliziranju kose, i dalje su jako tražene frizure sveprisutnih sestara Kardashian-Jenner, koje iz dana u dan mijenjaju boje kose, dužinu i stil frizure.

Zna se dogoditi da klijenti imaju nerealna očekivanja... 
- Jer ako Kim u danu može postati platinasta plavuša, a one ne?! Ali to su neki ekstremniji slučajevi, moje klijentice dođu u moje ruke jer vide moj stil i način rada. Jako volim taj ležeran, opušteni izgled, kako u stiliziranju kose, tako i u koloraciji - objašnjava nam. 

- Što se boja kose tiče, svi žele biti svjetliji i svježiji za nadolazeće tople dane i lijepo vrijeme, pa su to često tražene boje kose kakve nose Victoria’s Secret anđelice, primjerice Rosie Huntingon i Gigi Hadid, J.Lo i Jennifer Aniston, Sincerly Jules... 

U videu pogledajte koliko muškarci prepoznaju ženske beauty proizvode?

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".