Vizionar iza frizerskog brenda

Donosimo intervju s Krešimirom Bezjakom, vizionarom iza frizerskom brenda i salona "Urban".
Vidi originalni članak

Krešimir Bezjak, vlasnik salona Urban, jedan je od najutjecajnijih frizera regije. Svoju je karijeru gradio uz najprestižnija svjetska imena struke kao što su Vidal Sassoon, Sanrizz, Burlingtons, Mahogany, a dobitnik je i brojnih priznanja i nagrada za svoj rad. Uz pokretanje brojnih novih frizerskih projekata, danas živi i radi u Zagrebu. I dalje je svakodnevno s klijentima u salonu u Maksimiru u Škrlčevoj ulici!

Kada i kako nastaje Urban?
Tvrtka Urban nastala je prije 14 godina. Moja obitelj frizerstvom se bavi već više od 60 godina i iako sam praktički odrastao u frizerskom salonu moj razvojni put trajao je relativno dugo – od eminentnih zagrebačkih salona, Munchena i Londona, bezbroj edukacija, nastupa i suradnje s najvećim imenima struke. Trebalo je sve to doživjeti i preživjeti da bih osjetio spremnost i sigurnost za pokretanje vlastite tvrtke.
 
Temeljne vrijednosti poslovanja, kako vas doživljavaju?
Od samih početaka osnovna misao u Urbanu je da našim klijentima ponudimo vrhunsko frizerstvo, profesionalan pristup i uslugu - po korektnim cijenama.

 Što biste u razvoju istaknuli kao najvažnije?
Tvrtka Urban nije nastala naglo. Počeli smo s jednim salonom u Zagrebu pa smo nakon nekoliko godina otvorili i salon u Splitu. Tada se pojavila potreba za uvođenjem standarda poslovanja te je nastala Urban akademija na kojoj školujemo vlastiti kadar. Kao korak dalje u poboljšanju usluge i zadovoljavanju viših standarda poslovanja, prije 6 godina informatizirali smo cijelu tvrtku, otvorili smo još jedan salon u Zagebu tako da ih sada u Hrvatskoj imamo tri. Kao jedan od najkrupnijih poslovnih koraka bilo je lansiranje vlastite linije kozmetike za kosu koja je vrlo brzo postala sinonimom kvalitete.
 
Što vas najviše veseli u radu s klijentima?
U radu s klijentima oduvijek njegujemo individualni pristup i svakom poslu prethodi kvalitetna konzultacija s klijentom. Maksimalno smo posvećeni svakoj pojedinoj klijentici i pratimo njezino zadovoljstvo i nakon izvršene usluge, pamtimo svako ime i potrebe, dobro slušamo i aktivno savjetujemo.

Po čemu je "Urban" osobit?
Iz mnogo aspekata. Imamo nekoliko salona, a u svima rade visokoobrazovani frizeri. Stalno smo u doticaju s modom i tek nadolazećim trendovima zbog naše akademije, tako da smo klijentima u mogućnosti ponuditi novitete čak i prije no što ih velike kompanije lansiraju na tržište. S klijentima imamo iskren odnos i uvijek savjetujemo što je najbolje za njih i daljnje održavanje njihove kose, uprkos trendovima kojima su svakodnevno bombardirani. Iskreni smo, kritični i posvećeni kvaliteti - klijenti to jako cijene.
 
Kakvi su vam planovi?
Već smo počeli realizaciju planova u 2016. Potpuno smo preuredili naš prvi salon, sjedište tvrtke u Maksimiru (Urban, Škrlčeva 33a). Inzistirali smo na namještaju rađenom najzahtjevnijim tehnikama rada hrvatskih majstora. Ponosni smo na rezultate, kvalitetu, vrhunsku izradu i dizajn. U sklopu salona otvorili smo i prvi OPI nail bar u kojem do ljeta promotivno nudimo usluge OPI trajnog laka po nevjerojatnim cijenama.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".