Vizažistica otkriva: Možda još važnije od šminke je da mladenke naprave piling lica par dana prije!

Simpatična Marija Bokšić otkrila nam što mladenke od nje najčešće traže za vjenčanje
Vidi originalni članak

Za današnji look biram neutralne tonove, započinje Marija. 

- Općenito kada šminkam mlade, poželjno je izbjegavati jake i upadljive boje te naglasiti prirodne crte lica i da look bude što prirodniji i prozračniji. 

Najvažnija je hidratacija. Ni jedan puder neće lijepo izgledati na suhoj koži, naglašava ova 21-godišnja vizažistica čiji rad možete vidjeti na ovom Instagram profilu.

Dobra priprema je pola posla. 

Ako želite lijepo naglasiti oči, pratite ove korake: 
- U kut smo stavili svjetlije sjenilo da naglasimo i otvorimo oko, i u gornji luk također. U pregib kapka stavljamo malo tamnije sjenilo - priča Marija, a za obrve bira sjenilo, da bi bile što prirodnije. 
Otkrila nam je i kako lagano zalijepiti umjetne trepavice.

- Kad nanesete ljepilo uvijek je dobro pričekati barem pola minute da se ljepilo osuši. Jer ako se ne osuši, to neće baš biti dobro. I onda, sredinu uz rub trepavice i krajeve samo lagano spojimo. Najbolje je oko držati poluotvoreno. 

Kako bi ruž trajao što dulje na usne nanesite sloj pudera i utapkajte ga i onda preko stavite balzam i to će pomoći da ruž traje satima. 
Marija nam je još naglasila i što bi mladenke trebale znati prije nego dođu na šminkanje. 

- Prvo, da dođu na vrijeme. Druga stvar je da nemaju nerealna očekivanja. Treća stvar je da obavezno tri četiri dana prije naprave piling i na kraju da se prepuste jer će sve biti u redu!

Kako napraviti ovakav make up look, pogledajte u videu: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".