Vizažistica o Severininom make upu s cirkonima: 'Željela sam izaći iz okvira, a na moju radost - bila je sretna s prijedlogom'

U spotu za novu pjesmu "Fališ mi", Severina je pokazala make up iza kojeg stoji vrhunska vizažistica Simona Antonović
Vidi originalni članak

Singlom "Fališ mi" Severina je najavila novi, dugoočekivani album, a dojmljiv je i spot za pjesmu u čijoj je produkciji sudjelovalo više od 50 suradnika. Među njima je i Simona Antonović, vrhunska vizažistica i službeni make up artist za Chanel koja je za Severinu osmislila look s cirkonima. 

- Najveća inspiracija za ovaj look bio je stajling. Haljina je puna cirkona, a spot je jako dinamičan. Htjela sam efektan make up koji se uklapa u temu. Željela sam za Severinu nešto novo, da izađe iz okvira, da izgleda lijepo, ali da ima i "dodatnu vrijednost" - opisala je beauty look vizažistica. Za pjevačicu je osmislila eyeliner u kombinaciji s cirkonima koji se sjaje dok Severina pleše, a na fotografijama izgledaju vrlo efektno.

- Nisam bila sigurna hoće li Severina pristati, a htjela sam napraviti mali iskorak od uobičajenih lookova. Na moju radost, jako je pozitivno reagirala i bila sretna s prijedlogom. Rekla mi je da se raduje nečem novom. S obzirom na to da sam kreativac, volim predlagati nove make upove. Severina je bila sretna i oduševljena konačnim izgledom - govori Antonović za Divu i pojašnjava da se ovakav look kreira diskretnim lijepljenjem cirkona na lice ljepilom za trepavice, a jednostavno ih je i ukloniti s lica. Takav make up odabir nije ništa novo, kaže, jer ga već godinama gleda po revijama, a sad je, zahvaljujući društvenim mrežama, postao vidljiviji. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".