Vizažisti otkrivaju kako savršeno napraviti kombinaciju olovke za usne i sjajila kao iz 90-ih

Čak i u doba minimalističkog make-upa kombinacija smeđe olovke za usne i sjajila nastavlja rasti u popularnosti.
Vidi originalni članak

Tamnija olovka za usne uparena sa sjajnim sjajilom izgled je koji se uvijek vraća u modu. Poznate ikone poput Naomi Campbell, Iman, Pamele Anderson, Victorije Beckham i Jennifer Lopez s popularizirale su ovaj look sa smeđom olovkom za usna tijekom 90-ih i 2000-ih godina, no može se pronaći i kod meksičko-američkih pachuca, kulture chole i mladi obožavatelji hip-hopa u južnom Bronxu 70-ih.

Čak i u doba minimalističkog make-upa kombinacija smeđe olovke za usne i sjajila nastavlja rasti u popularnosti. Olovka naglašava oblik usana, dok neutralni sjaj održava stvari na prirodnoj strani.

“Sviđa mi se trend, jer su ovakve usne iz 90-ih trik za prevaru da izgledate kao da nosite puno lice šminke,” kaže profesionalni vizažist Ranti Adeyemi za Vogue. “Usne 90-ih nadilaze epohe, jer odgovaraju svima.”

Odabir olovke dvije nijanse tamnije i hladnije od boje kože pomaže stvoriti dimenziju. Klasične usne 90-ih su smeđe, ali kako bi se prilagodile svim tonovima kože, pepeljasto šljive i nježno sive također mogu stvoriti isti učinak. A neutralni, mat ruž u sredini je univerzalan.

@ohmyzy_

 

♬ original sound - cariviixan • following

Stavljanje mat smeđeg sjenila sličnog olovci oko usana pomoći će vam da olovka za usne ostane netaknuta. Obično bi vam boja konture trebala savršeno odgovarati. Protrljajte usne bez ruža, a zatim nanesite nude boju na sredinu s malo prozirnog sjajila po vanjskom dijelu za visoki sjaj.

'Vintage brunette' je ugodna jesenska nijansa koju možete isprobati ovih hladnijih mjeseci
Sarah Jessica Parker zabljesnula u 'neobičnoj' kombinaciji vatreno crvene haljine i bijelog kaputa
Klasika s pomakom: Zgodna urednica savršeno nosi kožni baloner uz svevremenske komade

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".