U IMED-u vitkost i mladolika koža su u modi

Nova i revolucionarna platforma za nekirurško oblikovanje tijela, zatezanje kože i lifting lica jest Med Contour MULTIPOWER, a uz stručni tim Poliklinike IMED predvođen s dr. sc. Aleksandrom Milenovićem, klijentima je zadovoljstvo osigurano.
Vidi originalni članak

Nekirurški tretmani predstavljaju popularni novitet na području estetske kirurgije, a jedan od njih je Med Contour Multipower koji na siguran i bezbolan način omogućuje oblikovanje i zatezanje kože tijela i lica. Rezultati su odmah vidljivi u obliku zategnute, svježe i glatke kože koja u proljetnim danima predstavlja prioritet svake osobe. Uređaj Med Contour MULTIPOWER uređaj je najnovije generacije u svojoj kategoriji koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju radi efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita, zatezanja kože i faceliftinga.

Novi Med Contour MULTIPOWER sastoji se od četiri aplikatora – za nekirurško oblikovanje tijela, zatezanje kože lica i tijela, lifting lica i uklanjanje celulita, tri tehnologije – ultrazvučne, radiofrekventne i vakuumske te tri ultrazvučne frekvencije 1MHz / 2,5MHz / 5MHz. Uređaj Med Contour Multipower novi je uređaj višestruko nagrađivane Med Contour linije, koji je klijenticama i klijentima u Hrvatskoj dostupan u Poliklinici IMED, vodećoj regionalnoj privatnoj poliklinici. Poliklinika IMED dugogodišnji je savjetnik muškaraca i žena kojima, koristeći se naprednim tehnikama, pruža široku ponudu usluga s područja dentalne medicine i estetske kirurgije. Liječnici Poliklinike IMED, predvođeni s dr. sc. Aleksandrom Milenovićem. konstantnim stručnim usavršavanjem i praćenjem trendova estetske kirurgije, omogućuju klijentima vrhunsku uslugu koja osigurava najbolje rezultate. Cilj je stručnog tima IMED-a dugoročna trajnost radova i zadovoljstvo pacijenata.

Revolucionarni Med Contour Multipower klijentima omogućuje potpuno sigurno, nekirurško oblikovanje i zatezanje kože tijela te pomlađivanje lica, a sastoji se od četiri aplikatora – Body Shape, Body Shape and Tight, Draining i Face lifting. Kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju i vakuum, uređaj na efikasan i potpuno bezbolan način preoblikuje tijelo, omogućuje uklanjanje celulita, zatezanje kože te facelifting. Body shape aplikator namijenjen je uklanjanju masnih naslaga i razbijanju celulita, a tretman se preporučuje muškarcima i ženama koji žele neinvazivnom metodom oblikovati svoje tijelo. Ovaj nastavak služi tretiranju prekomjerne količine masnog tkiva formiranog na područjima poput abdomena, stražnjice, nogu te ruku. Na ovaj način poboljšava se dubinska struktura kože pa ona izgleda mnogo mlađe i svježije. Rezultati su slični rezultatima koji se dobiju operativnom liposukcijom i trajni su dok god se klijent pridržava aktivnog načina života i preporučenog načina prehrane. Klijenti se, nakon tretmana, mogu odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Body shape and tight aplikator je koji utječe na elastičnost te glatkoću kože. Ovim tretmanom kod klijenata je moguće poboljšati teksturu površinskog sloja kože te regeneraciju tkiva. Rezultate, kao što su poboljšana epidermalna struktura kože te reorganizacija dermisa, postizanje boljeg tonusa kože te povećanje kolagenskih vlakana, klijenti primjećuju već nakon samo jednog tretmana jer koža djeluje elastično, glatko i svježe. Popularno hrvatsko lice svestrana, Iris Androšević Pinjuh jedna je od zadovoljnih klijentica koja se uvjerila u prednosti korištenja Body Shape and tight aplikatora ove linije. Njezin besprijekoran izgled i vitka linija rezultat su pažljive i redovite njege tijela i kože. Kako bi zadržala besprijekoran i uvijek svjež izgled, a kožu učinila elastičnom i mladolikom, Iris je jedna od klijentica Poliklinike IMED koja je prepoznala blagodati novog Med Contour Multipowera, uređaja za nekirurško oblikovanje tijela, zatezanje kože i lifting lica. S druge strane, Draining aplikator namijenjen je stimulaciji limfnih žlijezda s ciljem uklanjanja viška toksina te masti u tijelu. Kod klijenata se ovom metodom pospješuje cirkulacija krvi u tretiranim dijelovima tijela. Med Contour Multipower, osim aplikatora za tijelo, posjeduje i dobro poznatu i provjereno učinkovitu sondu iz novog Med Visage uređaja. Face Lifting aplikator, uz pomoć tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije, pruža dubinski tretman koji znatno smanjuje bore na licu i opuštenu kožu na licu, vratu i dekolteu.

Za vrijeme "Diva Beauty Days" poliklinika IMED nudi:

20% popusta na paket tretmana MED Contura. 

Besplatne konzultacije Europian Master trenerice o tretmanima Med Contuor Multi power održat će se 11.svibnja od 16 do 19 sati u Poliklinici IMED.
Prijavite se!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".