Vijest dana: Od danas na Asosu možete kupiti MAC kozmetiku i to po jeftinijim cijenama!

Omiljeni ruževi od sad su udaljeni tek nekoliko klikova mišem!
Vidi originalni članak

Kad bi trebalo izabrati jedan beauty brend kojeg trendseterice jednostavno obožavaju, to bi bio definitivno bio MAC! Ipak, s obzirom na to da se u Hrvatskoj njihove trgovine nalaze samo u Zagrebu i Splitu, imamo odličnu vijest za sve druge dame.

Naime, Asos je najavio kako od danas MAC kozmetika udaljena tek jedan klik mišem - moći će se kupiti na njihovom web shopu! U ponudi je 669 proizvoda, među kojima su ruževi, profesionalne palete, kistovi, puderi... 

Prema onome što smo do sad vidjeli, cijene nekih proizvoda jeftinije su nego u trgovini. Primjerice, ruž je kod nas 151 kunu, dok je na Asosu 12 funti, što je približno 100 kuna. Ipak, u cijenu treba uračunati i dostavu koja košta 2,22 funte, ako je račun manji od 22 funte.

Do ovog trenutka nismo dobili službeno priopćenje od MAC-a, no pretpostavlja se kako je ovo samo još jedna njihova platforma na kojoj su ponudili svoje proizvode. Samo za podsjetnik, MAC-ov dolazak u Hrvatsku bio je zbilja veliki događaj i oko toga je nastao cijeli hype pa su beauty ljubiteljice čak čekale u redu kako bi kupile svoj omiljeni proizvod.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".