Videntis - pojam za lijepe i zdrave zube

Lijepi zubi podižu samopouzdanje, kvalitetu života, a igraju veliku ulogu čak i u odabiru partnera, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Zašto si onda uz sve mogućnosti dentalne medicine uskratiti lijep osmijeh?
Vidi originalni članak

Čovjek oduvijek teži lijepim i zdravim zubima. Osmijeh je prvo što primijetimo kod drugih osoba, a istodobno je pokazatelj zdravlja i društvenog statusa. Lijepi zubi podižu samopouzdanje, kvalitetu života i igraju veliku ulogu u odabiru partnera u privatnom, ali i u poslovnom životu. Kako bi svojim pacijentima darovali najljepši osmijeh, dr. Ante Stjepan Vidović i dr. Anamarija Marof već niz godina intenzivno se usavršavaju na području dentalne estetike i u Hrvatskoj i u inozemstvu. Zato dopustite da Dental Centar Videntis bude vaš partner za blistavi osmijeh! 

Veliki učinak s malim korekcijama

Već se najmanje promjene na prednjim zubima mogu vrlo jednostavno ispraviti kompozitnim plombama, a donose velika poboljšanja u izgledu čitavog lica. Ujedno su ovo najbrža i najpovoljnija rješenja. Za nešto veće promjene, poput ispravljanja položaja zuba, promjene boje ili oblika zuba, dr. Anamarija Marof preporučuje ljuskice i pridodaje da su keramičke ljuskice vrhunsko rješenje za ljude koje žele nešto više i traže savršen izgled zubi. Za liječenje jače uništenih zubi dr. Marof upotrebljava visoko estetske krunice. Nakon što su postavljene, teško se može uočiti razlika između takve navlake i pravog zuba.

Fiksni zubi za bolji život

S današnjim mogućnostima praktički više nitko ne mora trpjeti nedostatke mobilne proteze. Implantati su donijeli ovaj dugoočekivani preokret i znatno poboljšali život mnogim ljudima.
Dr. Ante Stjepan Vidović jedan je od rijetkih stomatologa u Hrvatskoj koji se, uz konvencionalne titanske implantante, koristi i keramičkim implantantima jer, prema njegovu mišljenju, savršena estetika počinje već s odabirom pravog implantata.
U Dental Centru Videntis sigurni su da će implantati od titana uskoro biti u drugom planu. Bijeli kompozit zamijenio je sivi amalgam, cirkonske krunice zamijenile su metalno-keramičke krunice, a keramički implantanti već zamjenjuju titanske.

Bijeli zubi s power bleachingom

Svojim pacijentima, koji počinju neki estetski zahvat ili žele svjetlije zube, Dental Centar Videntis nudi bezbolno i pažljivo izbjeljivanje. Rezultat je odmah vidljiv, a poboljšana estetika izvanredna.
Kao što vrijedi za ostale materijale, tako i za izbjeljivanje dolaze u obzir samo najkvalitetniji i istraženi materijali. Videntis se u svemu drži kvalitete.

Dental Centar Videntis
Trg Nikole Šubića Zrinskog 6, Zagreb
tel.: 01 5515 300, www.videntis.eu

Za vrijeme "Diva Beauty Days" Dental Centar Videntis nudi:

10 % popusta na sve keramičke radove i izbjeljivanje zubiju

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".