Velika analiza stila kandidata: Milanović promijenio frizera i pobijedio u prvom krugu

Sinoć je završen prvi krug predsjedničkih izbora, a evo kakav su dojam svojim stilom i frizurama ostavili kandidati
Vidi originalni članak

Tamno plavo odijelo najpopularnije je u ormaru poslovnjaka, a kad je riječ o političarima, ono je uvijek zahvalno jer daje poruku ozbiljnosti, vjere u uspjeh i postojanosti. Dobar izbor u slučaju Zorana Milanovića je i kravata, jer nije jednobojna, a opet se slaže s bojom odijela. Sitan točkasti uzorak donosi dinamiku koja nije pretjerana te sve skupa poručuje shvaćanje razine ozbiljnosti zadatka. Nepisano je pravilo i da se, kad je riječ o jednostrukom kopčanju na dva gumba, kopča samo gornji gumb, što predsjednički kandidat očito zna.

Doznali smo da je Milanović nedavno promijenio frizerku te je za svoju pobjedničku, urednu frizuru izabrao moderan frizeraj koji se nalazi negdje oko Britanca. Kako doznajemo tamo je već bio dva puta, a posljednji put u tjednu izbora. Frizura je uredna i klasična, što dodatno pojačava dojam elegantnog looka našeg političara.

Predsjednica se sinoć pojavila u haljini koju je već nosila, a često "reciklira" outfite. 

Za razliku od raspuštene kose, koja zna nakon više sati iščekivanja djelovati "umorno", bolja opcija bi bila uredna, jednostavna i zalizana punđa koja ostaje postojana i nakon mnogo sati. Ovdje ne mislim na tapiranje gornjeg djela kose, već prirodnog izgleda koji daje na modernosti. Naime, natapirana kosa često izgleda zastarjelo, naročito u kombinaciji s punđom ili repom. Uvijek je dobro podsjetiti se da minimalizam znači – modernost i praktičnost!

Trodjelno crno odijelo i tamno crvena kravata sa sitnim uzorkom Miroslava Škore, dobar je izbor za elegantan look, ovakav outfit poželio bi svaki dandy. Sve skupa simbol je tradicionalnog tipa koji voli retro trendove. Sako i prsluk imaju dvostruko kopčanje koje je bilo popularno davnih dana, da bi prije stotinjak godina u modu ušlo jednostruko kopčanje. No, dvostruko se vraća početkom ovoga stoljeća i postaje znak ljubitelja starinskog, no vrlo elegantnog modnog izričaja.

Škorina frizura je dosta raskuštrana, predlažem uredniju varijantu koja bi se slagala s dandy odijelom i općenito izgledom ozbiljnog političara. Naime, pjevači imaju drugačiji image te je raščupana frizura kod njih prihvatljiva. No, kad je o drugoj ulozi riječ, onoj ozbiljnog političara koji se kandidira za šefa države, idealan izgled nešto je sasvim drugo, a to se tiče i kose.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".