Već od pet eura: 5 genijalnih korektora koji će prekriti nepravilnosti na koži i licu podariti svježinu

Kao i kod pudera, u potrazi za idealnim korektorom važno je da ne sklizne s lica, odnosno da mu je postojanost što duža, da se lako razmazuje i ne stvara osjećaj težine na licu, a poželjno je i da mu je cijena pristupačna.
Vidi originalni članak

Kvalitetan korektor jedan je od najmoćnijih beauty saveznika jer u samo nekoliko poteza licu daje svježinu i prekriva crvenilo ili nepravilnosti na koži. Neizostavan je dio svake kozmetičke torbice, a omiljen je u svakodnevnoj rutini šminkanja, pogotovo ako preskačete puder za svaki dan.

Kao i kod pudera, u potrazi za idealnim korektorom važno je da ne sklizne s lica, odnosno da mu je postojanost što duža, da se lako razmazuje i ne stvara osjećaj težine na licu, a poželjno je i da mu je cijena pristupačna. Stoga smo zavirili u ponudu web shopova i izdvojili najpopularnije korektore po drogerijskim cijenama 

Wet'n'Wild Photo Focus tekući korektor

Ovaj hit proizvod nalazi se na Notinu i košta 5,40 eura. Kažu kako ima moć prekriti nepravilnosti na koži i licu pružiti besprijekoran izgled. Korektor ima kremastu teksturu, visoko je pigmentiran pa možete biti sigurni da će prekriti crvenilo, a uz to je vrlo jednostavan za primjenu pa je dovoljno nanijeti tek tanki sloj i lagano razmazati prstima ili spužvicom. 

Maybelline Instant Anti Age Eraser tekući korektor sa spužvastim aplikatorom

Radi se o još jednom popularnom proizvodu s Maybelline potpisom. Pronašli smo ga u dm-u, gdje mu je cijena 7,25 eura, a cijene su približne i u drugim drogerijama. Opisuju ga kao proizvod koji licu u tren oka daje svjež i blistav izgled. Popularan je jer učinkovito prekriva podočnjake i natečenost, a lagana tekstura lako se nanosi i razmazuje po licu. 

NYX Professional Makeup tekući korektor - Can't Stop Won't Stop Contour Concealer

Volite li laganu teksturu na licu, razmislite o korektoru kojeg smo na web shopu Notina pronašli po cijeni od 20,20 eura. Nyxovog favorita opisuju kao kremasti proizvod koji ima mat finiš i odlično prekrivanje, čak do 24 sata. Kažu kako ima moć prekriti nepravilnosti na licu i podariti koži svjež izgled. 

e.l.f. 16hr Camo Concealer

Riječ je o veganskom proizvodu koji je, osim na službenoj stranici brenda, dostupan i na Asosu. Tamo ima oznaku "selling fast", što potvrđuje da je riječ o hit korektoru. Kažu kako je e.l.f. korektor jedan od game-changing proizvoda za svako lice. Dovoljno je tek nanijeti sloj na mjesto gdje je potrebno i zatim izblendati prstima ili spužvicom za šminkanje. Cijena korektora je 7,00 eura.

Maybelline Fit Me Concealer

Ovaj korektor pristupačne cijene (na web shopu Notina smo ga pronašli na 6,90 eura) jedan je od najpopularnijih proizvoda s Maybellinovim potpisom. Dolazi u čak 20 nijansi i kažu kako savršeno prekriva crvenilo i nepravilnosti na licu. Najveća je prednost što na licu ne stvara težinu, već daje prirodan izgled tena. 

Crno od glave do pete dugo nije izgledalo ovako dobro: 'Pratim trendove, mislim da bih se mogla na sve priviknuti'
Šamponi za koje kažu da su savršeni za tanku kosu jer će joj podariti gustoću i voluminozniji izgled
Urasle dlačice čest su proljetni problem; Evo zašto se javljaju i kako ih ukloniti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".